Nuk mund te them me siguri se ku mund te gabosh. Por nje gje qe mund te me shkoj ne mendje eshte qe ta provosh thjesht me linjen, pra pa i futur file te tjera qe lidhen me celsat si constant.cw, seca, nagra etj etj. Shkurt te provosh ti heqesh njehere(natyrisht duke i ruajtur me pare ne PC) te gjitha filet qe lidhen me celsat ne var/keys.
Te une, mgcamd punon shume mire si me celsa edhe me linja. Ne fakt une perdor vetem Softcam.keys dhe asnje file tjeter qe lidhet me celsat dhe deri me sot s'kam pas ndonje konflikt ndermjet celsave dhe linjave. Tani bera dhe nje prove dhe i futa nje 'tufe' te madhe me file ne var/keys (sic mund ta shohesh ne foto) dhe prape nuk krijoi asnje lloj konflikti. Gjithmone flas per E1 se ne E2 nuk e kam provuar ta perdor mgcamd edhe me celsa, por thjesht vetem me linja dhe nuk them qe punon keq as ne E2. Nuk di cte them me teper.
Edhe une nuk eshte se perdor mgcamd si emulator te pare, thjesht punoj ndonjehere me mgcamd per qejf dhe them se nuk eshte keq.
Me se shumti perdor oscam-in dhe vertete qe me kete jam shume me i kenaqur si ne E1 dhe ne E2.
Attachment 241036
KLM