Jam pro martesës-Çdo kompani ka të drejtë mbrojtjen e produktit të saj!
Varet - Nëse paisja(reciver) përveç martesës me kartën, lejon leximin e kartave të tjera pse jo!
Jam kundër - Unë blej karten, është e drejta ime të zgjedh se në cilin aparat perdor
Nuk e di- Mjafton që të punojë, s'më intereson nëse kompania më kontollon!
Po eshte e vertet qe linja eshte e kriptuar por jo per ta fshehur ip sepse ip gjendet leht siq e thash me lart.Mua me punon ne oscam linja e pakriptuar pa kurrfar problemi por fatkeqesisht kjo pune nuk eshte publike dhe nuk do te jet edhe nje kohe te gjate.
@oves12
Zotni oves12 duhet ta kuptosh qe koha e copy pastes ka kaluar dhe mos shpreso qe do te ndihmoj ndokush per ta gjet menyren se si ta shikosh dga hd ne dreambox perkundrazi shume anetar ketu presin mu prej moderatove ndonje ndihme.Me fshirjen e postimeve te anetarve nuk mundesh me arrit me shiku digitalbin.Qellimi i postimit tim ishte qe ti permbahemi rregullores dhe te bisedojm per gjera konkrete qe mund ti bejn antaret.
Nuk kam nevoj per ndihmen tende, sepse di ti bej me mir gjerat vete, se sa te mi tregosh ti, ose ndonje si puna jote.
por nje gje ta kesh te qarte ti, dhe kush do qofte ai, se shqiptaret do te mesojne shume gjera edhe pa ndihmen tende
dhe e fundit, mos i bjer me nga kina se te del shum gjat
Ne kete rast ke nevoj shume per ndihme por je i sigurt qe nuk do e marresh.
Ka shqiptar qe kan mesuar shume dhe personalisht nga ta e kam linjen free per ti shikuar kanalet por edhe ata jan lodhur duke u munduar me muaj te tere per te bere diqka e pastaj tjeret ta komercijalizojn punen e tyre per perfitime personale prandaj edhe nuk publikojn asgje.
Perafersisht e di menyren se si ia kan arritur dhe u aktivizova ne kete tem me qellim qe ta ndihmoj ndonje qe eshte i afte ta qoj kete pune deri ne fund por sa pe shoh une ktu te gjith pe presin kete pune te perfunduar prandaj nuk shoh ndonje arsye qe ta ndihmoj dike me nje pune te pregjysmuar pasi qe as vet nuk mundem ta perfundoj.
ty nese nuk te pelqen realiteti mundesh me ma dhan ban menjehere se aspak nuk do me marr malli edhe po nuk hyra ne kete forum qe shihet edhe nga postimet se skam fort interes per kete forum.
Shume zhurme po une nuk po i shoh ato kanale,Une kame vetem ni pytje Sa lek ne vit eshte ni N line dga hd
besoj qe dikush ma kthen ket pergjigjje ???????
Psh, Kush mund te shkruaje nje Guide te Detajuar se si mund te hapet DGA HD, dhe une po marr informacjone te ndryshme qe dicka eshte bere por asgje konkrete, neser do takoj dike qe thote se ka dicka konkrete, gjithsesi kjo pune po na heq trurin, po na cmend fare, kaloni mire !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Nese nuk ndihesh mire ketu ne forum mund te largohesh pa mar ban. Ketu nuk rri asnje per qef dha aq me teper njerez qe vetem flasin kot dhe nxisin debat. Nese ti personalisht e di menyren mund tja u tregosh te gjith shqiptareve se si te veprojne, qoft tja u tregosh rrugen se nga tja nisin. Jam i bindur qe shumica qe e frekuentojne kete forum (ashtu si une) nuk kane ndonje interes per DGA HD por thjesht i shtyn pasioni per te thyer kete tabu, dhe nese ti mendon se ne duhet te rrim te varur tek serverat qe e disponojne atehere kot diskutojme ketu per kete gje. Kerkoj ndjese qe dola nga tema por ju lutem dhe antareve te tjere qe mos ta kthejme ne chat por te futemi ne teme.
Kjo lloj metode e CS eshte vetem per ceshtje sigurie dmth (serveri do te ruaj privatsine e tij) dhe kaq. Nga informacionet e mia karta lexohet me nje version te oscam dhe pastaj sharing behet me emu te ndryshem por shumica preferojne mgcamd per client. Nje gje eshte e sigurt qe duhet patjeter nderhyrje ne harware e kaon ose te ndonje llamrine tjeter te dga per te lexuar çiftezimin e kartes. Dhe kjo nuk behet me llafe, e pash se pash qe punon, fluturon gomari apo fluturon lopa. me tha ai apo i thash une. Kaloni mire djema.
Pershendetje missoervin
Nuk eshte tamam si mendon ti ne lidhje me kaonin, sepse nuk mudesh ti besh dot asgje ne hardware.E vetmja gje qe mund te behet eshte me Gboxin,sepse te njejten skeme ka perdor conaxi dhe me karten polake,qe pothuajse e kane te gjthe severat. Dhe kjo pune nuk do te zgjasi shum.
ju lutem te ulim tonet e larta dhe gati-ironine te pergjigjeve pasi ketu nuk jemi nga zori, por nga qefi.
duke qene ketu nga qefi e per me marr vesh diçka me shume nga njeri-tjetri skemi pse te nervozohemi.
i lexova mesazhet e fundit dhe ato te fshira dhe shume antare dalin nga tema sikur e kane kohen e tyre per ta humbur dhe falas.
gjithsesi, uroj te jemi te gjithe brenda rregullores dhe mos te abuzojme me durimin e antareve te stafit pasi ata rezervojne te drejten e postimeve edhe jashte temes per te ndrequr nje gabim apo diçka tjeter qe bie ndesh me rregulloren.
per tu futur ne teme un mund te them qe;
shume persona ketu jane shikues normale dhe duan te shikojne kanalet e dga hd bashke me ato sd dhe nuk ja ndjen fare pse dhe si funksjonon sistemi dhe arrijne te bejne dhe gjera kaq te renda per veten e tyre si psh hapjen e portave sipas deshires se "anonimit" qe i ofron dga hd.
kjo qe thashe kuptohet vetem nga ata qe marrin vesh se çfare dmth te hapesh nje porte ne routerin tend personal per llogari te nje te panjohuri.
shembull; me routerin tend mund te behen gjera te paimagjinueshme pasi do perdoret ip e jote dhe jo e personit anonim per gjera si vjedhje elektronike etj dhe eshte e sigurte se ju e kuptoni se ku do te trokase policia neser.
uroj te mos jete keshtu por kane ndodhur dhe prandaj e them.
fakti qe per te pare duhet te hapesh nje porte ne routerin tend dhe te kesh nje ip reale/statike ose dinamike me dns mua me vjen ere shume e rende ne hunden time.
larg prej ketyre gjerave per 5 kanale high sd qe i publikojne per full hd!
kaq kisha un
kaloni mire.