Φιλε Νικόλα πρόσεχε τις εκφράσεις σου..που είδες χούντα εσύ εδώ μέσα? μην τρελαθούμε εντελώς...και ποιος σου είπε ότι έχεις το δικαίωμα να μεταφέρεις post από αλλα forum εδώ μέσα? ούτε το όνομα τους δεν πρέπει να γραφεις.
Φιλε Νικόλα πρόσεχε τις εκφράσεις σου..που είδες χούντα εσύ εδώ μέσα? μην τρελαθούμε εντελώς...και ποιος σου είπε ότι έχεις το δικαίωμα να μεταφέρεις post από αλλα forum εδώ μέσα? ούτε το όνομα τους δεν πρέπει να γραφεις.
Ετσι ακριβως..(γι αυτο και μειναμε αυτοι που μειναμε)..και αυτοι που μεινανε ειναι ολοι mod! τυχαιο? δεν νομιζω.
Λευτέρη εξήγησα τον λόγο εκεί που πρέπει και το ξέρεις.
Τον λόγο που τα γραφεις αυτά δεν ξέρω,
Αν αυτές οι γραμμές προάγουν την ελευθερία του λόγου και δημιουργούν προβλήματα δημοκρατίας ...μένω άφωνος :
meta apo ena mina tu apantises
wromises oli tin elliniki gonia me malakies
Ανδρέα αυτή η απορία ισχύει και για σένα
"απο παλια στο φορουμ υπαρχει μια παρεξηγημενη εικονα για τη εννοια της ελευθεριας της εκφρασης"
Αν αυτές οι γραμμές προάγουν την ελευθερία του λόγου και δημιουργούν προβλήματα δημοκρατίας ...μένω άφωνος :
meta apo ena mina tu apantises
wromises oli tin elliniki gonia me malakies
Βρε πότε έγινα χουντικός και δεν το κατάλαβα....δεν πάμε καλά ...
Χρόνια πολλά σε όλους.
καλησπερα Κρητικοπουλο...για το τωρινο προβλημα που προεκειψε με το Νικολι τοποθετηθηκα μερικες γραμμες πιο πισω απευθυνομενος κατευθειαν στο Νικολα ... για το ""απο παλια"" που αναφερω να σου θυμισω καποιον που μου εγραφε να βυθιστω στην σιωπη μου....
Ανδρέα ,με όλη την εκτίμηση που σου έχω ,η παραπάνω τοποθέτησή σου είναι:
''ελπιζω να παρεις καποια απαντηση στο ερωτημα σου.. απο παλια στο φορουμ υπαρχει μια παρεξηγημενη εικονα για τη εννοια της ελευθεριας της εκφρασης γι αυτο και μειναμε αυτοι που μειναμε.. Καλες γιορτες να εχεις ''
σε αναφορά δικιάς μου ενέργειας απο τον admin.οπότε δίνει (ελπίζω όχι επίτηδες) λανθασμένη εντύπωση για μένα .
Πιό παλία σου είχα πει ότι δέχομαι όλες τις δημόσιες κρίσεις δεν δέχομαι όμως υπαινιγμούς(ελπίζω και θέλω να μην ισχύει το τελευταίο).
Ξεχασες τον βασικο κανονα της δημοκρατιας Νικολη, οτι η ελευθερια η δικια μου σταματαει εκει που ξεκιναει η ελευθερια η δικη σου......
Εδω μεσα ο καθενας μπορει να πει ΕΛΕΥΘΕΡΑ την γνωμη του, αρκει να μην θιγει τον αλλον.....
Τωρα το ποσο ευθικτος ειναι καποιος αυτο διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο,
γι' αυτο θεωρω πως ενεργησε ετσι ο Γιωργος, γιατι ακριβως καποιος θιχτηκε και του το ζητησε .....
Για την βρισια (και σου θυμιζω ειναι η δευτερη φορα που το κανεις) δεν το συζηταμε, το καταλαβαινεις και μονος σου .....
Ανδρεα επειδη εσυ βιωσες μια παραπλησια κατασταση και πιστευω οτι θεωρεις τον εαυτο σου δικαιωμενο,
δεν πιστευω σημερα να θεωρεις τον εαυτο σου εναν ακομη "Συνταγματαρχη".....
Μην στεναχωριεσαι, ολοι μας "γιναμε" μικροι "συνταγματαρχαιοι", απ' οτι (δεν) καταλαβες ......
Και οπως βλεπετε ολοι, ειμαστε τετοια χουντα που τα λεμε ολα δημοσια (οπως κανουν-ειναι γνωστο εξαλλου-οοοοολες οι χουντες)
και οχι στο staf thread .....
Σε καμια περιπτωση δεν εκανα κανενα υπαινιγμο για σενα φιλε ή την ενεργεια σου,, αλλωστε ξερεις οτι αν ηταν να πω κατι θα το ελεγα κατευθειαν ,, αναφερθηκα στο γενικοτερο κλιμα που επικρατουσε στο φορουμ ειδικα πιο παλια τωρα πια ειμαστε τοσο λιγοι που οι προστριβες θα ηταν αστειες..
Ανδρεα επειδη εσυ βιωσες μια παραπλησια κατασταση και πιστευω οτι θεωρεις τον εαυτο σου δικαιωμενο,
δεν πιστευω σημερα να θεωρεις τον εαυτο σου εναν ακομη "Συνταγματαρχη".....
Συνταγματαρχης!!!! χαχαχα... μαλλον υποδεκανεας νοιωθω ,, μην σου πω υποφανταρος...
o filos andreas den mas leei giati ton eixan soutarei me to palio tou nick to aetos dld , giati poly to leei oti ton eixan adikisei . mallon to gegonos oti den yparxei antilogos nomizei oti ton eunoei , alla i yperopsia o kserolismos kai o egoismos den allazoun eukola . tis logikes tis palias karavanas kai tou dikaiou me to etsi thelo den tis exei afisei piso . . .