Pershendetje, Kush me ndihmon me nje imazh origjinal per dm 800se origjinal ku te kete te instaluar edhe ts panel nga ku te shkarkoj emulatoret e ndryshem cccam, mgcamd,etj
Kam nje problem me DM800, Ja ndrova Skinin dhe e bera ristart dhe tash, vetem ristarton dhe nuk fillon tepunoj, a ka mundesi te fshihet skini a jo
pershendtje cuna, kam marre nje dm 500 te nje shoku dhe mundohem te lidhem me pc se dua ti ndrroj imazhin.por nuk kam username dhe paswordin, provova ato root dreambox nuk bejne pune.dua te ruaj linjat qe ka brenda, a ka ndonje menyre per te gjetur passwordin ?? adresen ip dhe mac ia di, gjithashtu nqs fut ip ne pc hapet enigma web interface pa patur nevoje per password, prandaj me habit, ka imazh plijade.ndersa kur fus ip ne filezilla kerkon passwordin.a ka ndonje mundsi qe tja gjej edhe qe nga enigma web interface????
pershendete te gjithve,kush mundet te me ndihmoj ,,,se si mundem te instaloj CCcam ne dm500s ne me menyre Manuele ,pasi ne dm ne blu panel te oddons nuk ekziston opcioni download,pres pergjigje
pershendetje quna me ka rene ne dore nje dreambox dvb500c nuk kam perdor ndonjeher me pare aparat te tille prandaj desha te di a mund te shoh ndonje gje me ket aparat apo nuk ja vlen te merrem me te flm