Per Jsc kush eshte i interesuar te veproje keshtu:
Menu-config-cros epg
azhornohet provideri XEPGDB
Pastaj vemi te XEPGDB--RYTEC tvbs/OSN/JSC SPORT xml tv kete e gjejme gati nga fundi i listes--butoni i verdhe e shkarkojme -dhe dalim me exit vemi te Jsc sport ne Hotbird 13 est dhe kemi EPG per 5 dite e provuar prej meje dhe funksionon shume mire
Per dm 800 merlin imazhi si mund ta kem epg per aljazira 13 e ndonje menyr flm shum per kontributet
Per mendimin tim ke problem fizik. Filloja nga connectoret beji nga e para tek aparati dhe tek diseqc, nese dyshon per kabullin eshte mire ta ndrosh dhe nese je sigurt qe kabulli dhe connecoret jane ne regull dhe prap ske sinjal atehere ta ka diseqc. Me ka ndodhur mua nje gje e tille dhe me ishin oksiduar connectoret nga lageshtira dhe si pasoje humbte sinjali ne kalalet hd pasi ato jane me shum te ndjeshem ndaj sd.
kam dm 500s dhe jam i interesuar te kem ket qe thua EPG e JSC,nga hotbird...por keto qe thua une nuk po i shof ne reseverin tim,duke filluar nga -config qe thu...mos e ke fjalen per SETUP
flamurtari,nese mundesh me na sqaru se a mundemi te kem ne DM500s edeh ne EPG per JSC,
Pershendetje
Mund te me thote njeri se pse kanalet e paketes bulsat me hapen shume me vones...me cdo cline qe e kam provuar e njejta gje!!!
Dhe a hapet paketa dolce tv me dm ne 39e apo jane ne pairing?!!