Пичове, някой с кръгов конвертор да има желание да помогне? Махнах си конвертора и сега няма как да ъпвам картата. Преварително благодаря на отзовалите се.
Пичове, някой с кръгов конвертор да има желание да помогне? Махнах си конвертора и сега няма как да ъпвам картата. Преварително благодаря на отзовалите се.
Жоро първо препрограмирай картата си #57 защото най първият дъмп вече не работи днес обновах моята но нищо.
Програматора ми не е тук така че ще препрограмирам моята другата седмица.
Относно линията прати ми лично с линия пък ще прещраквам от време на време с твоят приемник. За щастие има един сд транспондер на триколора така ще ги обновявам от там докато пристигне новата ми сат платка.
Здравей, joropet кажи с какво да помогна? С кръгова полир. на 36Е
някой пожелани да ми провери картата дали работи мога да пусна cccam,newcamd,mgcamd
Размяната на линии в правилната секция http://www.satsupreme.com/forumdispl...ии . По темата писах по горе че трябва да бъде зареден нов фаил.
Привет, надявам се да ме извините, но ме тръшна някакъв грип и не мога да стана от легло. Леко ми просветна и бързам да пиша. Благодаря на колегите Ясен и Ники за помощта, както и на другите, които се отзоваха. Картата се ъпна. Не се наложи да сменям файла.
Поздрави!
Ами нека Ясен да каже, но предполагам, че ползва ymod.