mirembrema! ku mund te gjeje nje usb dvb-t2 per te pare kanalet e digitalbit tokesor ne dm800se hd me newnigma2 v3.3.2?
mirembrema! ku mund te gjeje nje usb dvb-t2 per te pare kanalet e digitalbit tokesor ne dm800se hd me newnigma2 v3.3.2?
kerkoj te blej disa modulatore qe konverton nga audio video ne VHF , kush eshte i interesuar kontakt ne pm dhe cmimin.!
pershendetje , jam i interesuar te blej nje vu+ solo, nqs ka dikush te me dergoje pm ose nqs keni mundsi nje faqe nga ku mund te blej.
Prsh te gjitheve,
Jam i interesuar te blej nje disecq x8. A dini gje ku mund ta gjej ne Tirane?
Flm.
shes nje nje receiver VU+Ultimo me tre tunera dy dvbs dhe nje dvbt, cmimi 400 euro , shitja dorazi, per me shume kontaktoni ne Pm.
jam i interesuar per nje telekomand per DM500s. a ka ne tr se me duhet per shpejt.nese dikush ka te me kontaktoj ne pm
shes Amiko Alien 8900 hd me gjithe usb wireless çmimi 120 euro
shes klon DM 500s me gjithe vonets wifi bridge çmimi 80 euro
shes mates sinjali Satlink 6908se çmimi 130 euro(i bler ne gjermani)
shitja dorazi ne Tirane pas dates 11.07.2013.
te tre aparatet jane me imballazhin e tyre origjinal.
te interesuarit te me dergojne pm.
Shes Dreambox 500S Klone, I perdorur por ne gjendje shume te mire, Shitet Dorazi ne Tirane, Cmimi 70.000 Leke te Vjetera, Shes Openbox X5 Orgjinal me USB Wireless, I perdorur por ne gjendje shume te mire, Shitet Dorazi ne Tirane, Cmimi 80.000 Leke te Vjetera, Shiten per arsye mosperdorimi nga nje klienti im, per me shume me kontaktoni me PM, FLM!!!!!!!!!!
Shes 2 dm500s clon te perdorur ne gjendje te mire pune me te gjitha aksesoret njeri prej tyre eshte me kuti, me imazhe te instaluara dhe cccam, te gatshem per te vendosur cline.
Shitja behet dorazi
Vend ndodhja ne Tirane
çmimi 10,000 lek te reja te dy.
Te interesuarit te me kontaktojne ne MP.