Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 10 of 101 FirstFirst ... 58910111215203560 ... LastLast
Results 91 to 100 of 1001

Thread: Diskutime te pergjithshme mbi CardSharing

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Re: Diskutime te pergjithshme mbi CardSharing

Bobi po te jete e mundur dhe nese eshte e dobishme dhe per te tjeret, taksirat e ke postoje zgjidhjen dhe ne publik qe kush te kete te njejtin hall mos te beje pyetje te njejte.

ciao

Quote Originally Posted by BIG BOBI View Post
    pergjigjen e ke ne pm.
    per te mos e kther temen ne chat!

2. Advertise Here
    VIP Member
    Uploads
    109

Quote Originally Posted by cufo View Post
    Pershendetje .

jemi reth 12 cuna nga nje fshat i Shqiperise se jugut, deri me sot te gjithe kemi pare kanalet sportive duke perdorur aparate me EMU (duke hedhur celesa )
    Por meqenese me Emu eshte veshtiresuar shume hapja e kanaleve dhe ne ne shtepite tona (ne Fshat) nuk kemi asnje sherbim interneti.
    A ka ndonje Menyre per te bere CardSharing me njeri tjeterin duke blere nje abonim dhe duke e shperndare ate . me lidhje me warles pasi distanca ajrore
    maksimale me njeri tjeterin eshte afer 1000 metra.
    Ne se ka ndonje forme te na jepet si variant do te ishim shume te lumtur per cdo mendim ose sugjerim nga antaret.

U kerkoj ndjese nese nuk jam ne temen e duhur
    kam dashur te shkruaja te jepja sadopak ndihme dhe une per kete (problem) te cunave.1-desha te theksoj qe te besh shering ka 2 menyra por ne te 2 rastet duhet kabell vetem ne n.q.s mund ta beni me antene wirless qe ka kosto sepse sedcili duhet te kete ne shtepi nje acess point.por ta marrim me rradhe.shering cilen pakete DIGITALBIN apo TRINGUN??digitalbi besoj deri nga dhjetori kalon ne HD pering dhe harroje ????!!!!!!>>>>>TRINGUN deri tani po mund ta besh por dhe kjo mund te dali pering nuk i dihet por n.q.s do marrin tringun une mund tju them nje menyre shume te bukur dhe te thjesht qe nuk do shume njohuri por ngado qe i coj mendimet patjeter duhet te jeni lidhur(qe te dali kostoja e ulet) me kabell CAT5 ethernet ose RG6 kabell TV por per kete duhet te shikoni vet, dhe te beni nje skeme vet ,distancen, kush do jete qendra ,paketen qe doni ,etjerrr...pasi ti keni zgjidhur ketu mund tju pershkruaj dhe une idene time krahas ideve qe mund te kene dhe te tjeret.per cdo gje jemi ((ketu))ju uroj gjithe te mirat.

Member
    Uploads
    0

pershndetje cuna per disa koh nuk kam qene i pranishm ne forum per motive te ndryshme.por pasioni per te ber 0 zbuluar gjera te reja me shtyti te hy ne boten e decoderve linux jam ne perdorim te dec..qloud ibox v+ solo kam mundur te instaloi pa probleme fw e fundit si fillestar mendoja se do ishte e thjesht kam lezuar shume po e verteta kam kuptuar pak.a ka mundesi te me ndimoni me ndonje guid o te me shpjegoni dhe ne( pm) menyren per nje fillestar si veprohet per instalimin e c...sh...dhe cfar mund te beshe.shpresoi te mos kem shkelur rregullat. ju pershndes dhe falenderoi gjith forumin per cdo pergjigje.fal....

VIP Member Mr-Bledi's Avatar
    Uploads
    12

Quote Originally Posted by alba-69 View Post
    pershndetje cuna per disa koh nuk kam qene i pranishm ne forum per motive te ndryshme.por pasioni per te ber 0 zbuluar gjera te reja me shtyti te hy ne boten e decoderve linux jam ne perdorim te dec..qloud ibox v+ solo kam mundur te instaloi pa probleme fw e fundit si fillestar mendoja se do ishte e thjesht kam lezuar shume po e verteta kam kuptuar pak.a ka mundesi te me ndimoni me ndonje guid o te me shpjegoni dhe ne( pm) menyren per nje fillestar si veprohet per instalimin e c...sh...dhe cfar mund te beshe.shpresoi te mos kem shkelur rregullat. ju pershndes dhe falenderoi gjith forumin per cdo pergjigje.fal....
    cfare eshte c...sh.. ?? Nqs ke ndopak njohuri ne linux edhe ne aparatin linux eshte pak a shume e njejta gje, eshte si nje machine linux portative!! E mrekullueshme, apo jo... E di!

Member
    Uploads
    0

ne fakte deshira ime ishte te mesoja nuk cam shum njohuri me kete sistem dhe per kete po ju drjtohem forumit do doja info mbi pyetjet e mia ne qoft se dikush ka mundesi fal....

Senior Member
    Uploads
    0

ndonje liste per te pare ndonje kanal digitalb hd ne iPTV mundet te dini?

Senior Member
    Uploads
    14

Tju bej nje pyetje per kuriozitet po ndonje pakete qe ka qene ne paring dhe eshte hapur a ka ??

Senior Member
    Uploads
    0

Thone qe hapet Digitalbi me linja MGcam , sa e vertet eshte nuk e di .

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

Quote Originally Posted by milan- View Post
    Tju bej nje pyetje per kuriozitet po ndonje pakete qe ka qene ne paring dhe eshte hapur a ka ??
    hapen kanalet turke ne satelitin 7 est, i kam pare vete me syte e mi kur isha ne shqiperi heren e fundit,dhe me treguan edhe dekoderin dhe procesorin me te cilin behej emundur nje gje e tille

paringu ka kosto te larte per tu hapur por eshte i realizueshem ,por per momentin nuk i intereson askujt te merret me paringun sepse ne hapesire ka satelite plot ku mund te shikosh ndeshjet

per kete arsye thuhet verdalle ne web se digitalbi dhe supersporti i kane bere gol vetvetes me paringun

Senior Member
    Uploads
    0

Benard me qfar dekoderi hapen na informo pak me shume .

Page 10 of 101 FirstFirst ... 58910111215203560 ... LastLast
Advertise Here