Flm shume, shikova ne pc qe kam nje porte per rs 232, po nuk e kam perdorur kurre ,,... me pas kur lidhet cfare procedure duhet ndjekur ne kompjuter ?
toni30, cfar don te besh kur thua dua ta lidh me pc? nese don te ndryshosh software te duhet nje soft i ri dhe nje loader per tia hedh dokoderit tend qe mund ta gjesh ketu ne forum, ose Duhet te japesh pak me shum informacion per te dhenat e dekoderin tend , cfar softi ka tani etj etj qe te ndihmojne me mire anetaret e forumit.klm
o vlla me eshte bllokuar aparati, ndizet po qendron ne on duke u perseritur, tani dua vetem ta c'bllokoj... Ju lutem me dergoni nje soft te ri apo loader
cpaketo softin hidhe ne usb dhe vendose ne aparat usb dhe shkarkoje ,nqs nuk ta mer me usb me ane te kabllit usb-rs232 ben lidhjen e aparatit me pc hap loaderin qe te kam postuar me siper kariko softin dhe ne momentin qe nis softin ne aparat ndiz aparatin me celsin mbrapa .Prit sa te mbaroje procedura e karikimit te softit ne aparat dhe pastaj mund te shkeputesh fishen e rendesishme eshte qe pc te njofi porten com qe lidh aparatin me pc zakonisht eshte porta com 1,provoji dhe na thuaj si vajti