τελικα φορτωσε αλλα παλι το ιδιο..στο display ότι εχει 1- 809 καναλια αλλα όταν παταω μενου 4 παυλες.. τι να πω !!! :(
τελικα φορτωσε αλλα παλι το ιδιο..στο display ότι εχει 1- 809 καναλια αλλα όταν παταω μενου 4 παυλες.. τι να πω !!! :(
ανοιξε τον δεκτη δοκιμασε αυτο με το τηλεκοτρολ γραψε 363636 μετα κλειστον και ξανανοιξετον μηπως κανει κατι!!!!! επεισης βγαλτο ολοi νuχτα απο το ρευμα και δες το πρωι τi γινεται !!!!!
λοιπον η κατασταση εχει ως εξης..happy end :) τωρα το πως είναι ολοκληρη ιστορια.ένα όμως θα σας το πω εχω 'περασει'απο humax,dreambox,argus miniplus και αλλα παρα πολλα...αλλα τετοια κοσνσερβα σαν τον progressive hd compact δεν εχω ματαδει..τελος! :) ευχαριστω ολους τους φιλους που με βοηθησαν και ζητω συγνωμη για την οποια αναστατωση.
esena φιλε μου αν ειμαι κοντα στο σφαλμα που σου βγαζει πρeπει να ειναι 4 φορες το 0000 να σου βγαζει αυτη ειναι η αρωστια του ip ????????
κάτι αντίστοιχο !!!!!! η λογικη τις edision ειναι σχεδον ιδια σε αρκετα μοδελα δοκιμαζουμε οτι υπαρχει οτι εχει προαναφερθει !!!!! τα ιδια συμπτωματα πανω κατω εχουν .........
Ξέρει κανείς που θα βρώ mcaskey για τον edision argus miniplus hightspeed compo;
edo
Δεν ξερω γιατι αλλα ενω, πατωντας edo η EDISON , θα επρεπε να σε πηγαινει στο site που τα εχει.. μου βγαζει
Ωχ! Το Google Chrome δεν μπόρεσε να βρει τη διεύθυνση www.*********************
Για τα νεοτερα keys για τον δεκτη σου, βλεπε στην κεντρικη σελιδα του forum, στην κατηγορια με τους αλλους δεκτες-> edision.....
Και για να σε βοηθησω αυτην την φορα δες εδω .......
(για link που παραπεμπουν σε καποια αλλη ενοτητα του φορουμ, εννοειται οτι μπορουμε να την ποσταρουμε ελευθερα,
απλα εγω δοκιμαζω να δω αν υπαρχει προβλημα, οπως λεει ο φιλος kropi παρακατω....).
Προφανως κατι εκανες λαθος φιλε μου, ή οντως εκεινη την στιγμη η σελιδα να ειχε προβλημα .........
Αλλα μαλλον το πρωτο γιατι σελιδα www.*********************/edison.html δεν νομιζω να υπαρχει .......
Και καθαρισε τα pm σου .....
καλημερα. edision argus piccollo ή apache????? ευχαριστω.
Καλημέρα, έχει δει κάποιος φως με Apache IP σε αντ1 κλπ;
Η επιλογη via check crc δεν υπάρχει στο τελευταιο fw.
Ασχετο αλλά το web TV του εν λόγω δέκτη παίζει καλά.