Vetem per mgcamd..................kush di dicka te thoje!
me cccam e gjen versionin qe te punoj por une dua te di per mgcamd.
Vetem per mgcamd..................kush di dicka te thoje!
me cccam e gjen versionin qe te punoj por une dua te di per mgcamd.
shoku si me cccam si me oscam qe e perdor un si me mgcamd hapen ok ato kanale qe thua ti mjafton te vendosesh prioritetet e duhura dhe je ok.Vetem nqs nuk ke server te mire ath ske ca i ben.(jane shume te rralle serverat qe hapin te gjitha kanalet e paketes csat me ecm te mire.)
Problemi eshte se keto kanale bllokojne mgcamd e duhet te besh rindezje te dekoderit pastaj.
Nuk kame asnje problem qe keto kanale ti shohe me doscam ose cccam 2.1.4 por une dua mos te kete bllokime me mgcamd!
Me doscam qe mund te vesh disa linja bashke po te kete linje mgcamd prape bllokohet dekoderi!
Me thuaj cfare versioni mgcamd perdor e cfare imagi?
Mua me bllokohej CCcam 2.3.0 tek kanalet Orange-Bis ne 13E, duhej ta ristartoja kur shkoja te kanale te tjera, e nderrova me CCcam 2.2.1 cdo gje ne rregull nuk me bllokohet me, kurse te kanalet beIN Soprts HD 1-2-3 ne 19.2E, nuk kam pasur kurre probleme, punojne 100% me CCcam te gjitha versjonet dhe MgCamd te gjitha versjonet!!!!
# ignore caids
X: { 05 00 } { 03 28 30 }
Problemin qe kam akoma nuk e kame zgjidhur perfundimisht!
Te gjitha kanalet franceze qe kane kaluar ne viaccess 5 sjellin bllokimin e mgcamd!
Me siper une kam injoruar caid 0500:032830 e me kete zgjidhet problemi i bllokimit te mgcamd!
Une nuk dua te injoroj komplet caidin por vetem kanalet qe dua une!
U mundova por nuk ja gjeta anen per te mesuar injorimin e kanaleve ne nje caid te caktuar ne mgcamd!
Ne qofte se e di menyren ndonjeri te me thoj!
pershendetje ka dioni dikush e kom njiresiv 7020hd e kam nji cs linien te instalum ne dm por nuk eshte stabil ne box ,kurse kur e vendos at cs linien ne resiv tjeter punon shum mire nuk ka probleme
ka nji koh te gjat qe nuk jam mar me ket pun ka dikush nji ide
ps i kam ndruar disa imege por njisoj eshe cccam i kam ndruar pa asnji permisim .