Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 22 of 27 FirstFirst ... 12172021222324 ... LastLast
Results 211 to 220 of 261

Thread: Bulgarian

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Bulgarian

Zdraveite.Ne sum mnogo na qsno s sheringa i iskam da popitam kak stava.Edin priqtel ima problem ne moje da nastroi na Hellas (nqkakvo durvo mu pre4i),a az iskam da my pysna shering.Znam 4e trqbva ima Internet 24hrs.i trqbva soft.Vuprosa mi e kakvo to4no da napravq ot moq strana i toi kakvo trqbva da napravi.Ako moje nqkoi da ka4i v foruma ili da se svurje s men da mi obqsni kak to4no stava 6te mu buda mnogo blagodaren.Blagodarq predvaritelno.

2. Advertise Here
    Member RegeX's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by swan1 View Post
    Zdraveite.Ne sum mnogo na qsno s sheringa i iskam da popitam kak stava.Edin priqtel ima problem ne moje da nastroi na Hellas (nqkakvo durvo mu pre4i),a az iskam da my pysna shering.Znam 4e trqbva ima Internet 24hrs.i trqbva soft.Vuprosa mi e kakvo to4no da napravq ot moq strana i toi kakvo trqbva da napravi.Ako moje nqkoi da ka4i v foruma ili da se svurje s men da mi obqsni kak to4no stava 6te mu buda mnogo blagodaren.Blagodarq predvaritelno.

mnogo shte sum ti blagodaren ako ne samo zadavash vaprosi za sporta mi se pomu4ish da pro4etesh!!!
    temata (koqto e iztrita ve4e poradi novi pravila) e specialno za tova sharing i si ima atachnat soft!!!
    za sujalenie ve4e e tema TABU i nqma kak da bude atachnata. ina4e se kazva gbox i predi tuk mojeshe da se pro4ete mnogo za neq.

kolkoto do negovata strana trqbva da otreje durvoto ili da si ka4i 4iniqta na nego. koeto mu e na dusha ili po-lesno.

Tova se nalaga zashtot ako toi nqma signal ot satelita to togava ti shte trqbva da mu prashtash, a tova ve4e ne e sharing a streaming i e po-slojno(dosta) i iziskva linux.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by RegeX View Post
    mnogo shte sum ti blagodaren ako ne samo zadavash vaprosi za sporta mi se pomu4ish da pro4etesh!!!
    temata (koqto e iztrita ve4e poradi novi pravila) e specialno za tova sharing i si ima atachnat soft!!!
    za sujalenie ve4e e tema TABU i nqma kak da bude atachnata. ina4e se kazva gbox i predi tuk mojeshe da se pro4ete mnogo za neq.

kolkoto do negovata strana trqbva da otreje durvoto ili da si ka4i 4iniqta na nego. koeto mu e na dusha ili po-lesno.

Tova se nalaga zashtot ako toi nqma signal ot satelita to togava ti shte trqbva da mu prashtash, a tova ve4e ne e sharing a streaming i e po-slojno(dosta) i iziskva linux.

Blagodarq ti za suveta,kak ne mojax da se setq da otreja durvoto golqm glupak sum tolkova e blizko da ukula.((( TOVA SAMO EDIN BG-rin MOJE DA SE SETI DA REJI OT KORENITE.)))Vmesto da spodeli6 4e sheringa ve4e e TOBU ti mi se obqsnqva6.Iskax suvet a ne reja4ka za durva.I kakvi vuprosi si sum zadaval ta nali za tova e foruma.
    PRO4ETI MALKO DRUGITE FORUMI DA SE OBRAZOVA6 MALKO v smisal da ne otgovare6 s glypavi otgovori,pone da ne be6e pisal da si gubi6 vremeto.No vse pak ti blagodarq i 4ao iz otivam za REZA4KA.

Member RegeX's Avatar
    Uploads
    0

bratle ninam zashto ne razbra shegata za durvoto, ama kakto i da e.
    drugoto koeto bih jelal da ti kaja e 4e ti si kato piavica - samo zadavash vaprosi i se oplakvash ot horata koito iskat da ti pomognat. ne se staraesh i za mik da se zamislish i da popro4etesh kakvo sa napisali drugite a samo se oplakvash kato malko detence!!!
    sled tova se 4udish zashto nikoi ne ti pomaga. prosto qvno drugite ve4e sa te nau4ili i si mul4at za da ne si habqt nervite s teb. az sum novi i oshte ne znaeh 4e si takuv.

P.S.: sega se setih 4e polu4ih ot teb pohvala za temata koqto otvorih predi vreme za sheringa, kato kaza 4e az sum purviqt koito za edna sedmica e dal pove4e informaciq v nashata 4ast za satTV otkolkoto vsi4ki na kup za poslednite 5-6 godini :P

I sled kato si go pro4el, ninam zashto ne si go zapomnil, a pak zadavash vaprosi.

neka tova ne zvu4i kato ubida, ama se zamisli malko!!!
    ne e hubavo da se oplakvash 4e ne ti pomagat sled kato nqkoi e napisal cqla tema otnosno vaprosa, i ti si q pro4el i si blagodaril, sled tova da zadavash elementarni vaprosi koito sa bili otgovoreni v temata i da se surdij 4e ne ti se obqsnqva pak!!!!

Senior Member
    Uploads
    0

Wink Re: Bulgarian

Ne se oplakvam a prosto pitam,za da ne tursq s 4asove.A koito go ima i e pravil sheringa moje6e da me oputi ili da pi6e ne6to.(((No ne si li pomogne 4ovek sam,drugi nqma da mu pomognat )))).A si pi6em razni gluposti i dr.A ti moje6e da ka4i6 tova koeto znae6 ili da me naso4i6 tam kadeto e pisano i 4eteno ot predi mesetsi.Prosto ne me e interisuvalo togava i ne sum oburnal golqmo vnimanie.A ne6to koeto znam i moga pomagam ili naso4vam v posoka.No ti blagodarq za suveta i 6te go pomnq.

P.S.ne se oplakvam,4e ne mi otgovarqt a se qdosvam za6toto samo 4etat a moje bi se znae i ne se otgovarq,((((ne e zaduljitelno)))) no na tova me e qd.

Vuprosi zadavam za ne6to koeto go namam ili neznam a drugite go imat ili znaqt predi men.Kakvo lo6o ima i koe e glupavo.Tova koeto imam mi stiga a iskax da pomogna na priqtel.
    Yspex i si ostani sus Zdrave.
    AZ SE OTKAZVAM OT BG-FORUMA,MAKAR 4E AZ GO SUZDADOX.
    POJELAVAM VI YSPEX.

Member
    Uploads
    0

за шеринга пише на сайта dvb-bg.com българският сайт за сателитна тв там е купона сега и не е постоянно busy

Member RegeX's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Auditek View Post
    за шеринга пише на сайта dvb-bg.com българският сайт за сателитна тв там е купона сега и не е постоянно busy

единственият проблем е, че щемо споменеш думата шеринг и хоп ето ти едноседмичен БАН. може ид а ти се размине с предупреждение или с перманентен бан ама е въпрос на късмет.

А относно въпроса на тази тема, за съжаление и тук вече е забранено да се говори, иначе е мног лесно:
    купуваш си реално ИП;
    слагаш една програмка за отдалечен достъп;
    аз влизам в компютъра ти;
    ти гледаш какво правя(всичко което правя ти го виждаш;
    и си водиш записки или нещо подобно и си готов.

другият вариянт е да си от София и да се уговорим да дойда и да ти помогна с настройването.

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by swan1 View Post
    principa e slednija : twoja prijatel gleda s klju4owete ot twojta karta kato te se 6erwat po internet. na4ina na 6erwane e razli4en t.e. s razli4ni protokoli. az li4no polzwam newcamd. ako iska6 moga da ti pratja programata na mail.
    pozdrawi

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by RegeX View Post

e za twoe swedenie ima i dr protokoli ne samo gbox. 4oweka sega se e setil i pita, predi ne go e interesuwalo i ne e 4el, ne e tolkowo dale4e do uma. streaminga ne e tolkowa slojen moje i pod win. mytheatre+vlc war6i 4udesna rabota w mreja

Member
    Uploads
    0

Аз отдавна не съм влизал тук, но специално съм дал мойте 2 cents по въпроса - http://satsupreme.com/showthread.php?t=10512 мисля че съм обяснил как стават нещата, но при мен нещата вече стоят по друг начин и не гледам с Булсата, поне докато не се преместя. Принципите обаче ги има. Работи и инвестицията е около 70-80 лв. за програматор и стар компютър който да върти линукса. А чувам че вече има и флашки които буутват и работят за шеринг.

Page 22 of 27 FirstFirst ... 12172021222324 ... LastLast
Advertise Here