Une e Flashova imag. OpenPLI 4.0.pa dit (secondstage).vendosa CCcam2.2.1. dhe me duket ne rregull.(ala nuk kam mesuar per IPTV) ne se kam bere ndoj gabim me tregoni qe mos ta prshi DM. JU FALEMINDERIT.
Pershendetje .Kam nje dreambox 500s dhe dua te shof kanalet me kode qe hapen pa linje dhe vecanerisht ant pacific ne satelitin eutesat 10 grade.
Kush mund te me ndihmoje cfare duhet te bej qe te hapet ky kanal.Si te veproj.Kam te instaluar mgcam138 srs fix dhe cccam 2.14
Ky kanal qe dua une ant pacific nuk eshte power you ,eshte ne kodim biss. Pra me ndihmo si te hedhe kodet ne dreambox .ku ti gjej kodet dhe si ti hedh
Ne mungese te nje kompjuteri apo laptopi, a ka ndonje aplikacion per android qe me mujt me transferu ndonje file nga androidi ne Dreambox apo ndonje menyre tjeter por pa kompjuter. psh ndonje liste IPTV me transferu apo Cccam linje.
Nqs e ke me wireless provo njehere TURBO CLIENT ne playstore..
Kush me ndihmon me nje imazh te mire per dm800se(sunray) sim 2.10 ssl 84...kam instaluar disa imazhe po nuk di pse nuk me njeh c line,dhe pse cccam eshte i instaluar...faleminderit...