Pershendetje ne thor 0.8w digisport1 cz frec 11.977 H 30000 hapet me ndo1 server?
Mire po punojn tek une komplet digitalbi perveq supersportat kur po ka ndeshje te rendesishme po bllkon shume nuk e di pse , thash ta provoj me ccam ti hapi edhe tringat nese eshte e mundshme, edhe a di si duhet me i vendos c line , si behet nuk po kam qasje ne reserver jam mundu mu kyq permes webrowserit por nuk po ia arrij, faleminderit per info/.
Pėrshėndetje.
Doja tė pyesja nėse ėshtė e mundur tė marrim linkun e njė kanali nga njė aplikacion ne android (apk)?? Nėse po, me cilin program bėhet?
a ka kush mundesi te me tregoje si mund te kontactoj pronaret e ketij serveri..http://clientportal.link:8080/get.php?..kete ma ka dhene dikush por e pashe qe eshte dore e dyte apo ndoshta edhe dore e trete prandaj desha te kontaktoj me pronaret e serverit..
Ska ktu dore e dyre e dore e trete ? Ky eshte Rapid IPTV dhe kerkoje ne FB me kte emer edhe te del pronari ? Askush nuk zoteron 1500 -1800 ose si ky Rapid qe ka 3200 kanale ,kto bashkpunojne duke i shkembyer iptv? Pra nqs don kanale italiane kontakto me provider italian ,nqs don shqiptare kontakto me provider qe shqiptar e keshtu me shtete tjera ? clientportal eshte Rapid Iptv dora vete por shqiptaret i merr nga persona shqipatre dhe ky ju jep gjermanet ose hollandeze e turke?
Pershendetje te nderuar Antare. Kam bere nje abonim ne TiBO Mobile, dhe doja te dija nese eshte e mundur kanalet ti kaloje ne Smart Tv?