Cloudibox 3 pata opendroid 4.1 por ishte I 2014.. po doja qe te kishte vanibal dhe oscam brenda..
Cloudibox 3 pata opendroid 4.1 por ishte I 2014.. po doja qe te kishte vanibal dhe oscam brenda..
Shkarkova disa por nuk vinin nuk I merrte...
Meqe ke cloud ibox 3 clone dhe instalon firmware te vjeter te 2014 duhet te kesh edhe bootloader te vjetrin qe te instalosh firmware te ri duhet te instalosh bootloaderin Universal J-CFE-0.5 ndiq kete guiden Ketu, pastaj mund te marresh firmware versione te ri qe jane bere patch per kete bootloader si openatv-5.2-20160326 Ibox 2+ & 3-Patched By Ferret i 2016 Ketu
Pershendetje dikush te me ndihmoje me ndo nje informacion kam nje cloud ibox tre dhe kur e ndez si fillim punon mir sa po hap kanalin per te pare me nxjer disa viza te holla shum ngjyreshe ne ekran lart e posht i kam hedh imag tjeter po te njejten gje ka ju lutem dikush te me ndihmoje
Channel List 13, 16, 19.2, 23.5 + Tokesor
kam nje cloud ibox 1 dhe deri diten e djeshme
kanalet punonin shume mire,Sky Germany,Movistar,Arena Sport e te tjera por tani disa kanale hapen pot me shume nderprerje ne ntransmetim,kanalet e movistar nuk hapen fare,a mund te jete kjo gje e perkohshme apo ka ndonje prpblem tjeter si p.sh interneti apo ndonje problem ne resiver,kam bere kerkim manual dhe automatik por pa rezultat,ju falenderoj paraprakisht
Mirėmėngjes!
Me Cloud IboxII ėshtė ēdo gjė nė rregull.Listėn e kanaleve shkarkoje nga vhannibal dhe hidhe nė aparat me dreamboxEDIT.Suksese!
Nuk jam ne dijeni per ndonje problem rreth Cloud Ibox. Mirepo, unde desha te pyes nese ka mundesi ndokush te te tregoje se si duhet shkarkuar ndonje Image per kete lloj box. Une i bej shkarkime, por vetem nje punon te jterat jo.
Gjithashtu, a ka mundesi te shikohen kanalet shqiptare ne IPTV?