MultiCAS_v160D-B02-1_2k91015
pershendetje!
kam rreth 2 dite qe kam blere aparatin azbox premium.
per mendimin tim personal ia vlen,
nuk i jam perkushtuar akoma se nuk kam shume kohe te lire, por me perdorimin e pare te ben per vete.
do te doja nje ndihme nga dikush ketu ne forum per menyren e instalimit te plug-in si ccam the si ta bej qe te funksionoje se me duket e veshtire plotesimi i C: tek ccam.cfg
shum leht osht per instalu kur te jesh gati te tregoj si me instalu ose ma von ta qoj ni tutorial oshte ne spanjollisht po i ka edhe foto kshtu qe ne bas te fotof e ndreq Multicas i fundit qe e kom postu ma nalt punon perfekt me cccam kurqo nuk munesh me dallu prej DM500 plus hd i hap pa pik problemi per qdo rast ksajde jemi :D
Te faleminderit per pergjigjen freshmaker!!!!
Si fillim doja te te pyes a ke mundu te kryesh cs me azbox,
se une nuk di nga tja filloj.
Ne qofte se ke mundor te kryesh me ke plug-in dhe cfare rregullime duhet te bej ne azbox??
Une sot kam 3-4 ore qe po mundohem po pa rezultat. MultiCas qe ke postuar ti e kalova ne reciver por me tej cduhet te bej????
![]()
po njeri bon cs-ja perfekt kshtu e instalon multicasinn ,shkon Me Digitron ne plugins,OpenXcas ,Camd Setup,Multicas,SmartCard Interface,smart cardSpliter &CS,Cline CCam edhe shkone te hostname e prek pullen e e kalteter edhe te dalin c-linjat po pare se me shku ktu shkon me ftp hin ne plugins OpenXcam shkon te multicas edhe e ki ni file shkrun examble-cccam.cfg aty shkon i qet c-linjat qe i ki edhe ja fshin kto example e len veq cccam.cfg tani shkon aty me digitron e pek pullen e kaltert edhe ti qet c-linjat edhe me digitron shkon exit ta qel ni dritare veq klikon okay edhe u kry :D
Te faleminderit!!!!!
Veprova ashtu si me the ti dhe shkoi gjithcka mire, vec po pate mundesi me me dergue nje C: me e testue se deri me tash nuk kam arrit te kryej sc, thjesht ta provoj a funksionon dua.......msn(posedon2008@@hotmail.com)
Dhe nje here te faleminders....je njesh!!!!!![]()
MAZ 2.0 per azbox. Sot eprovova dhe me pelqeu. eshte 1 ne 4. ( rar pass posedon)
me falni se po ju shqetesoj po para nje jave kam blere nje decoder azbox premiun.. me internet e lidha pa problem po nuk arrij ta lidh me compjuterin ...shkarkova programin maz 2.0.0 po nuk arrij ta lidh me decoderin me jep errore host ..nuk e di se cfare indi..ip te vendos decoder...pres nje pergjigje nga ju....mirupafshim