Φίλε μου, μην σε μπερδεύει η γραμμή που έχει μέσα το αρχείο "TRY FOR ALL". Αυτή δεν είναι αυτούσια C3 βγαλμένη από τα logs (δηλαδή δεν είναι log data που ξεκινάει με 824038C3ΧΧΧΧΧΧ00000030), αλλά τροποποιημένο string από C3 γραμμή, όπου το μέγεθός της έχει αλλάξει, αφού έχουν προστεθεί 2 επιπλέον ψηφία. Σύγκρινε το 824038C3ΧΧΧΧΧΧ00000030 με το 010100000036C3ΧΧΧΧΧΧ0030 και θα καταλάβεις και μόνος σου τη διαφορά.
Η διαδικασία λοιπόν που περιέγραψα στηρίζεται αποκλειστικά σε C3 γραμμές που έχουν μέγεθος 118 ψηφία και άρα αλλάζεις είτε το 81ο και μετά από αριστερά προς τα δεξιά, είτε το 33ο και μετά από δεξιά προς τα αριστερά. Αν αλλάξεις τη C3 γραμμή και από log data την κάνεις string, τότε εύλογα πρέπει ν' αλλάξεις το 83ο ψηφίο και μετά.
Όσο για το πώς το βρήκα, είναι πολύ απλό. Σκέφτηκα ότι εφόσον όλες οι μεγάλες C3 γραμμές έχουν το ίδιος μήκος και η δομή των γραμμών είναι συγκεκριμένη, δεν μπορεί η θέση του FFFFF1 που υπάρχει μέσα στο αρχείο να είναι τυχαία. Οπότε μέτρησα τα ψηφία και έκανα δοκιμή με 3 διαφορετικά αρχεία σε 3 διαφορετικές κάρτες για να το σιγουρέψω. Αφού μου έβγαλαν και οι τρεις το ίδιο επιτυχημένο αποτέλεσμα, θεώρησα ότι είναι ένα ασφαλές στατιστικό στοιχείο και μπορούσα πλέον να καταγράψω τα αποτελέσματα του πειράματός μου
Αν σε κάποιους δεν πιάνει το κολπάκι, πραγματικά δεν το γνωρίζω τι φταίει. Δυστυχώς μόνο 3 κάρτες έχω στην κατοχή μου για πειράματα (τη δικιά μου και δύο φίλων μου).