Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 145 of 219 FirstFirst ... 4595120135140143144145146147150155170195 ... LastLast
Results 1,441 to 1,450 of 2189

Thread: GammaCard 01

Senior Member thomasd's Avatar
    Uploads
    0

Re: GammaCard

παιδια να κανω μια ερωτηση προς τι τοσο παιδεμα με αυτο αφου εχει αναφερθει 1 εκατομηριο φορες οτι χωρις group keys θπδατε δεν περναει , αφου δεν εχουμε ενεργο HNS η εστω γραμμη c3 που να χωνευεται προς τι το καρφωμα προβατου που δεν μπορει να παρει update ?

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by thomasd View Post
    παιδια να κανω μια ερωτηση προς τι τοσο παιδεμα με αυτο αφου εχει αναφερθει 1 εκατομηριο φορες οτι χωρις group keys θπδατε δεν περναει , αφου δεν εχουμε ενεργο HNS η εστω γραμμη c3 που να χωνευεται προς τι το καρφωμα προβατου που δεν μπορει να παρει update ?
    mprabo thomasd....me prolaves akrivos tin idia erotisi ithela na kano....kalo eine na peiramatizomaste...alla na iparxei k kapoios skopos...:)

New Member
    Uploads
    0

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΡΧΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Senior Member foufoutos7's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by g_c_d View Post
    Hmm, to 81o psifio apo aristera pros deksia (metrimeno me programma kai oxi me to mati) einai to B (sto BDFFFFF) enw to 32o apo deksia pros aristera einai to 8 amesws meta apo to FFFFF1. Ayta ta dyo einai anakolou8a (to prwto simainei oti allazeis ta BDFFFF kai to deytero ta FFFFF1).

Telika poio apo ta dyo ekanes kai pws to vrikes oti einai ayto? Rwtaw giati emena opws kai na to kanw den epiase to kolpo oute se F11 oute F12 oute se F17.
    Φίλε μου, μην σε μπερδεύει η γραμμή που έχει μέσα το αρχείο "TRY FOR ALL". Αυτή δεν είναι αυτούσια C3 βγαλμένη από τα logs (δηλαδή δεν είναι log data που ξεκινάει με 824038C3ΧΧΧΧΧΧ00000030), αλλά τροποποιημένο string από C3 γραμμή, όπου το μέγεθός της έχει αλλάξει, αφού έχουν προστεθεί 2 επιπλέον ψηφία. Σύγκρινε το 824038C3ΧΧΧΧΧΧ00000030 με το 010100000036C3ΧΧΧΧΧΧ0030 και θα καταλάβεις και μόνος σου τη διαφορά.

Η διαδικασία λοιπόν που περιέγραψα στηρίζεται αποκλειστικά σε C3 γραμμές που έχουν μέγεθος 118 ψηφία και άρα αλλάζεις είτε το 81ο και μετά από αριστερά προς τα δεξιά, είτε το 33ο και μετά από δεξιά προς τα αριστερά. Αν αλλάξεις τη C3 γραμμή και από log data την κάνεις string, τότε εύλογα πρέπει ν' αλλάξεις το 83ο ψηφίο και μετά.

Όσο για το πώς το βρήκα, είναι πολύ απλό. Σκέφτηκα ότι εφόσον όλες οι μεγάλες C3 γραμμές έχουν το ίδιος μήκος και η δομή των γραμμών είναι συγκεκριμένη, δεν μπορεί η θέση του FFFFF1 που υπάρχει μέσα στο αρχείο να είναι τυχαία. Οπότε μέτρησα τα ψηφία και έκανα δοκιμή με 3 διαφορετικά αρχεία σε 3 διαφορετικές κάρτες για να το σιγουρέψω. Αφού μου έβγαλαν και οι τρεις το ίδιο επιτυχημένο αποτέλεσμα, θεώρησα ότι είναι ένα ασφαλές στατιστικό στοιχείο και μπορούσα πλέον να καταγράψω τα αποτελέσματα του πειράματός μου

Αν σε κάποιους δεν πιάνει το κολπάκι, πραγματικά δεν το γνωρίζω τι φταίει. Δυστυχώς μόνο 3 κάρτες έχω στην κατοχή μου για πειράματα (τη δικιά μου και δύο φίλων μου).

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by foufoutos7 View Post
    Φίλε μου, μην σε μπερδεύει η γραμμή που έχει μέσα το αρχείο "TRY FOR ALL". Αυτή δεν είναι αυτούσια C3 βγαλμένη από τα logs (δηλαδή δεν είναι log data που ξεκινάει με 824038C3ΧΧΧΧΧΧ00000030), αλλά τροποποιημένο string από C3 γραμμή, όπου το μέγεθός της έχει αλλάξει, αφού έχουν προστεθεί 2 επιπλέον ψηφία. Σύγκρινε το 824038C3ΧΧΧΧΧΧ00000030 με το 010100000036C3ΧΧΧΧΧΧ0030 και θα καταλάβεις και μόνος σου τη διαφορά.

Η διαδικασία λοιπόν που περιέγραψα στηρίζεται αποκλειστικά σε C3 γραμμές που έχουν μέγεθος 118 ψηφία και άρα αλλάζεις είτε το 81ο και μετά από αριστερά προς τα δεξιά, είτε το 33ο και μετά από δεξιά προς τα αριστερά. Αν αλλάξεις τη C3 γραμμή και από log data την κάνεις string, τότε εύλογα πρέπει ν' αλλάξεις το 83ο ψηφίο και μετά.

Όσο για το πώς το βρήκα, είναι πολύ απλό. Σκέφτηκα ότι εφόσον όλες οι μεγάλες C3 γραμμές έχουν το ίδιος μήκος και η δομή των γραμμών είναι συγκεκριμένη, δεν μπορεί η θέση του FFFFF1 που υπάρχει μέσα στο αρχείο να είναι τυχαία. Οπότε μέτρησα τα ψηφία και έκανα δοκιμή με 3 διαφορετικά αρχεία σε 3 διαφορετικές κάρτες για να το σιγουρέψω. Αφού μου έβγαλαν και οι τρεις το ίδιο επιτυχημένο αποτέλεσμα, θεώρησα ότι είναι ένα ασφαλές στατιστικό στοιχείο και μπορούσα πλέον να καταγράψω τα αποτελέσματα του πειράματός μου

Αν σε κάποιους δεν πιάνει το κολπάκι, πραγματικά δεν το γνωρίζω τι φταίει. Δυστυχώς μόνο 3 κάρτες έχω στην κατοχή μου για πειράματα (τη δικιά μου και δύο φίλων μου).
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΩΣ ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.

Uploads
    0

Quote Originally Posted by thomasd View Post
    Φίλε Θωμά, δεν έχεις άδικο σ' αυτό που γράφεις. Εγώ την ανάλυση την έκανα γιατί είδα από χθες να ρωτούν πολλοί τι κάνει το αρχείο και πώς λειτουργεί κτλ. Κατάλαβα λοιπόν τη διαδικασία και την ανέφερα, γιατί πολλές φορές σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός, αλλά και το ταξίδι. Και η εργασία που ξεκίνησε πριν καιρό για την εύρεση του μητρώου, δεν ξέρω αν θα καταλήξει κάπου στο τέλος, αλλά σίγουρα πήραμε κάποια πράγματα και από αυτή και είδαμε λίγο καλύτερα τη δομή της γάτας. Έτσι κι αλλιώς σε ένα δημόσια forum να βγει κάποιος και να μας δώσει τα κατάλληλα κλειδιά και εργαλεία, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει, πόσο μάλιστα όταν κρύβονται και συμφέροντα με μαύρο χρήμα πίσω από το όλο θέμα (στους δημιουργούς της γάτας αναφέρομαι), οπότε δεν μας μένει κάτι παραπάνω από το να κάνουμε πειράματα με το κατοικίδιό μας
    Quote Originally Posted by maskac View Post
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΩΣ ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.
    Φίλε μου το έχω γράψει από την αρχή. Τη διαδικασία που αναφέρεται στο αρχείο περιέγραψα και μάλιστα με κάθε επιφύλαξη για το αποτέλεσμα. Για το αν μπορούμε να κερδίσουμε κάτι παραπάνω από τη συγκεκριμένη μεθοδολογία, άφησα τους πιο ειδικούς να απαντήσουν και ήδη το έχει κάνει ο snakie λίγο νωρίτερα (εμμέσως πλην σαφώς το έχει αναφέρει και ο xaniaras από χθες). Οπότε, αν είσαι από τα άτομα που στην παρούσα φάση σε απασχολεί μόνο το φως, μην μπεις καν στη διαδικασία να πειραματιστείς, γιατί δεν πρόκειται να βρεις αντίκρυσμα και μάλλον θα χάσεις τσάμπα το χρόνο σου.

Senior Member andros82's Avatar
    Uploads
    1

Φίλε Θωμά, δεν έχεις άδικο σ' αυτό που γράφεις. Εγώ την ανάλυση την έκανα γιατί είδα από χθες να ρωτούν πολλοί τι κάνει το αρχείο και πώς λειτουργεί κτλ. Κατάλαβα λοιπόν τη διαδικασία και την ανέφερα, γιατί πολλές φορές σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός, αλλά και το ταξίδι. Και η εργασία που ξεκίνησε πριν καιρό για την εύρεση του μητρώου, δεν ξέρω αν θα καταλήξει κάπου στο τέλος, αλλά σίγουρα πήραμε κάποια πράγματα και από αυτή και είδαμε λίγο καλύτερα τη δομή της γάτας. Έτσι κι αλλιώς σε ένα δημόσια forum να βγει κάποιος και να μας δώσει τα κατάλληλα κλειδιά και εργαλεία, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει, πόσο μάλιστα όταν κρύβονται και συμφέροντα με μαύρο χρήμα πίσω από το όλο θέμα (στους δημιουργούς της γάτας αναφέρομαι), οπότε δεν μας μένει κάτι παραπάνω από το να κάνουμε πειράματα με το κατοικίδιό μας

Φίλε μου το έχω γράψει από την αρχή. Τη διαδικασία που αναφέρεται στο αρχείο περιέγραψα και μάλιστα με κάθε επιφύλαξη για το αποτέλεσμα. Για το αν μπορούμε να κερδίσουμε κάτι παραπάνω από τη συγκεκριμένη μεθοδολογία, άφησα τους πιο ειδικούς να απαντήσουν και ήδη το έχει κάνει ο snakie λίγο νωρίτερα (εμμέσως πλην σαφώς το έχει αναφέρει και ο xaniaras από χθες). Οπότε, αν είσαι από τα άτομα που στην παρούσα φάση σε απασχολεί μόνο το φως, μην μπεις καν στη διαδικασία να πειραματιστείς, γιατί δεν πρόκειται να βρεις αντίκρυσμα και μάλλον θα χάσεις τσάμπα το χρόνο σου.
    +10000000000000000000

Member
    Uploads
    0

Φίλε μου το έχω γράψει από την αρχή. Τη διαδικασία που αναφέρεται στο αρχείο περιέγραψα και μάλιστα με κάθε επιφύλαξη για το αποτέλεσμα. Για το αν μπορούμε να κερδίσουμε κάτι παραπάνω από τη συγκεκριμένη μεθοδολογία, άφησα τους πιο ειδικούς να απαντήσουν και ήδη το έχει κάνει ο snakie λίγο νωρίτερα. Οπότε, αν είσαι από τα άτομα που στην παρούσα φάση σε απασχολεί μόνο το φως, μην μπεις καν στη διαδικασία να πειραματιστείς, γιατί δεν πρόκειται να βρεις αντίκρυσμα και μάλλον θα χάσεις τσάμπα το χρόνο σου.
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΥΤΗ, ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ
    ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟ site ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ.

Senior Member thomasd's Avatar
    Uploads
    0

να το παω και εγω λιγακι παραπερα εαν θελει κανεις μου απαντα
    εχουμε μια 020100000048 για χασανακι μεγεθους 156 χαρακτηρων σε ποιο ψηφειο αραγε ξεκινα να κρυπτογραφειτε το hasanaki με το κλειδι 0 ?
    η ερωτηση ειναι φιλοσοφικη μιας που αντιλαμβανομαι οτι απο εδω θα λειπουν τα AXI EXI Keys που χρειαζονται για να δωσουν προβατο αλλα μιας που μελεταμε να μελετησουμε σε βαθος
    για οσους θελουν αν μετρανε χωρις λαθη προτεινω αυτο
    http://www.fwointl.com/FWOFormatter.html

Uploads
    0

Quote Originally Posted by maskac View Post
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΥΤΗ, ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ
    ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟ site ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ.
    Μα εννοείται φίλε μου. Ο απώτερος σκοπός είναι το φως και αν το είχαμε οι περισσότεροι δεν θα έμπαιναν καν στη διαδικασία να πειραματιστούν. Απλά τώρα που οι γατούλες μας κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, βρέθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσουν κάποια παιδιά να ψάχνονται και διαφορετικά/εναλλακτικά με όσα στοιχεία μπορούν να αντληθούν από αυτά που γράφονται από τους πιο "ειδικούς" κατά καιρούς. Τουλάχιστον για εμένα, είναι πιο εποικοδομητικό από το να κάνω ξύστρα για τους πάγους την καρτούλα, τουλάχιστον να νιώσω τη χαρά ότι κατάφερα να αλλάξω μόνος μου το πρόβατο σε ό,τι θέλω και ας μην έχω το ποθητό αποτέλεσμα. Θα μου μείνει στο τέλος η ψευδαίσθηση ότι κάτι έκανα κι εγώ...

Ελπίζω να μην θεώρησες ότι σε κατέταξα στην κατηγορία των "παρτάκιδων" που το μόνο που τους νοιάζει είναι να τσιμπήσουν ένα "ενεργό" αρχείο και μετά την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί ειλικρινά δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.

Καλή επιτυχία στα πειράματα όλων μας (γενικά και όχι σε σχέση με το δικό μου post) και αν τελικά καταλήξουμε κάπου, αυτό θα είναι και το ιδανικό

Advertise Here