na po kai go oti to arxeio poy dokimazo einai apo ta np 2007 kai i c3 einai mia stis 21.4 h opoia moy alazei ton prov.
na po kai go oti to arxeio poy dokimazo einai apo ta np 2007 kai i c3 einai mia stis 21.4 h opoia moy alazei ton prov.
to ...49 pou les nai odos logarete akoma ...alla me kapio tropo
h original peire to update tou 2keys ..an h gata den to pire afou
fisiologika htan synexia sto dekti ..paei na pi den to yposthrizei
min sas fenete periergo ..ypame exei provlima to prama ekei
nai eides ti provato edine h c3 omos ??
mporei na steili c3 kai na sou aliosi to provato
oxi na sto kani energo ..alla anenergo
...pezi kai etsi to prama![]()
Το τελευταίο διάστημα ανεβαίνουν καθημερινά πλήρη logs, οπότε ίσως να μπορούσαν να συγκεντρωθούν αυτά που χρειάζονται, αλλά φαντάζομαι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι και κάτι άλλο και δεν επαρκεί μόνο αυτό. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι συνεχίζει να λογκάρεται το συγκεκριμένο Χασάν και το Πρόβατο, οπότε αν μπορούσε να γίνει κάτι, σίγουρα θα το είχε κάνει κάποιο από τα παιδιά που γνωρίζει 5 πράγματα παραπάνω και έχει βοηθήσει κατά καιρούς με διάφορα φιλετάκια και όχι μόνο.
Φίλε μου, δεν νομίζω να συνέβη αυτό που περιγράφεις με την ανανέωση, γιατί δεν αναφέρομαι σε ένα μόνο Χασάν, αλλά σε αρκετά, όπου αντίστοιχα εμφανίστηκαν και αρκετές μοναδικές C3 γραμμές που αντιστοιχούσαν σ' αυτά τα Χασάνια. Δηλαδή όλοι την ίδια μέρα θυμήθηκαν να κάνουν ανανέωση και τους έγινε update on the air? Και γιατί δεν το έχουμε ξαναδεί και άλλες μέρες το ίδιο φαινόμενο; Ίσως, όπως έγραψες κι εσύ, να σχετίζεται με την παραπλάνηση ή με διάφορες δοκιμές που κάνουν. Μην ξεχνάς ότι 2 μέρες μετά επήλθε το μεγάλο blackout. Απλά το ρώτησα από περιέργεια γιατί το συνάντησα για πρώτη φορά και ήθελα μια δεύτερη γνώμη για να μου λυθεί η απορία.
Πάντως οι F11 O.S. 1.4 έχουν κι εκεί παίζει κανονικά το κόλπο. Εγώ δηλαδή το δοκίμασα σε 1.4 και 1.5. Ποιος ξέρει άραγε; Άγνωσται αι βουλαί των γατιών...
Πράγματι, κάτι πρέπει να παίζει με το 2ο κλειδί. Ήσουν διαφωτιστικός για άλλη μια φορά
Αυτά είναι άλλα κόλπα... Έχεις κι άλλους τέτοιους υπέροχους λαγούς να μας βγάλεις από το καπέλο σου για να μας κάνεις την καρδιά περιβόλι βραδιάτικα;![]()
ναι sorry δεν πρόσεξα πως μιλούσες για πολλά χασανια... αυτό θα το λύναμε αν γνωρίζαμε τους prov που έβγαζαν πριν αυτά τα χασαν... μήπως είχαν παραμείνει ενεργοί και τους κλείσαν με τις C3 στις 19/4.
το κουμπάρικο θα μας τρελάνει... όλες τις δοκιμές πάνω του τις κάνω! αλλά μάλλον δεν θα ακούει το γατί σε 2 keys τελικά.
ναι τα γατιά τελικά είναι φαντομάδες!!!! εμένα σε όσες 1.4 έχω εδώ, (δεν έχω f11.. ίσως είμαι η έξαίρεση σ' όλο το fora), δεν παίζει το κόλπο... αλλά και να παίξει.... update γιοκ!!!
Χμμμ... Καλή ιδέα. Όταν βρω λίγο χρόνο θα κάνω αυτόν τον έλεγχο με τα προηγούμενα πρόβατα για να δω αν πράγματι συνέβη κάτι τέτοιο.
Μου φαίνεται ότι θα το ποτίσω το γατί μου άφθονη Κυπριακή Ζιβανία για να μεθύσει και να τα βλέπει διπλά, μπας κι έτσι το δεχτεί και το δεύτερο κλειδάκι
Εμ βέβαια, αν τα γατιά είναι φαντομάδες και έχουν για πρότυπο τον Louis de Funes, μην περιμένεις να δεις προκοπήΤουλάχιστον το έχουμε ρίξει στην τρελή και περνάμε μια χαρά...
Νομίζω ότι αρκετά "νιαουρίσαμε" και για σήμερα, οπότε μπορώ να πω μια καληνύχτα σε όλους όσους παραμένουν μέχρι τώρα ξάγρυπνοι. Και εις αύριον τα σπουδαία![]()
kalisas mera pola kai endiaferontaayta poy grafonte tis teleytaies meres k opoios ta parakoloythei employtizei me to parapano thn gnwseis toy tha ithela na rwtiso to exeis kathimerina se ayto to sait hotfile123.com anebenoyn files einai ayta kanonika file den exwpistotiki gia na ta katebasw alla an xerei kapoios as mas pei kathe mera iparxei file sthn hmerominia ths hmeras an thelei kapoios moy exigei eyxaristo
pantws o filos roulax de mas apantise telika me pio arxeio ta katafere,,,oute me pm...