Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 153 of 219 FirstFirst ... 53103128143148151152153154155158163178203 ... LastLast
Results 1,521 to 1,530 of 2189

Thread: GammaCard 01

New Member
    Uploads
    0

Re: GammaCard

na po kai go oti to arxeio poy dokimazo einai apo ta np 2007 kai i c3 einai mia stis 21.4 h opoia moy alazei ton prov.

2. Advertise Here
    CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by foufoutos7 View Post
    Και με το ****49 τότε το Χασάν από τους κουμπάρους που συνεχίζει κανονικά να λογκάρεται (όπως λογκάρεται και το πρόβατό του) και έχει γίνει 1030 από την 1η Απριλίου και μετά (αν θυμάμαι καλά), γιατί δεν πιάνει το κόλπο με την ίδια διαδικασία, εφόσον δεν νομίζω να μην υπάρχουν οι κατάλληλες γραμμές από τόσο πρόσφατα;

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις διευκρινήσεις σου.

Επ' ευκαιρία, τώρα που σας βρήκα και είστε ζεστοί, έχω άλλη μία απορία. Δοκιμάζοντας το πακετάκι με τα συγκεντρωτικά NP Files που ανέβηκε πρόσφατα και κοιτάζοντας στα logs πρόσεξα ότι υπάρχουν αρκετά Χασάνια που ήταν νεκρά για κάποιο διάστημα (τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο και πίσω) και ξαφνικά στις 19 Απριλίου εμφανίζονται μόνο μία φορά C3 γραμμές που αντιστοιχούν σ' αυτά τα Χασάνια και μάλιστα περνιέται κανονικά το update στη γάτα (EMM SUCCESFUL) και αλλάζει το πρόβατο (χωρίς βέβαια να υπάρχει φως και date). Ξέρετε τι συνέβη στις 19 Απριλίου και τι ακριβώς είναι αυτό το φαινόμενο με τη μία και μοναδική C3 γραμμή για κάθε ένα από αυτά τα Χασάνια που ήρθε από το πουθενά και μετά εξαφανίστηκε πάλι;

to ...49 pou les nai odos logarete akoma ...alla me kapio tropo
    h original peire to update tou 2keys ..an h gata den to pire afou
    fisiologika htan synexia sto dekti ..paei na pi den to yposthrizei
    min sas fenete periergo ..ypame exei provlima to prama ekei

nai eides ti provato edine h c3 omos ??
    mporei na steili c3 kai na sou aliosi to provato
    oxi na sto kani energo ..alla anenergo
    ...pezi kai etsi to prama

Senior Member joykanibal's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by opus1 View Post
    na po kai go oti to arxeio poy dokimazo einai apo ta np 2007 kai i c3 einai mia stis 21.4 h opoia moy alazei ton prov.
    έτσι είναι φίλε, από τα 1/9 είναι αλλά είναι όπως είπαμε πριν.... 2 keys πλέον.

Senior Member foufoutos7's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by joykanibal View Post
    ΄

αυτό με τους κουμπάρους, με έχει παιδέψει πολύ το άτιμο κι εμένα είναι η αλήθεια...
    αλλά έλα που δεν κρατούσα συνεχόμενα Logs για τους κουμπάρους να βάλω μια σειρά!!
    Το τελευταίο διάστημα ανεβαίνουν καθημερινά πλήρη logs, οπότε ίσως να μπορούσαν να συγκεντρωθούν αυτά που χρειάζονται, αλλά φαντάζομαι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι και κάτι άλλο και δεν επαρκεί μόνο αυτό. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι συνεχίζει να λογκάρεται το συγκεκριμένο Χασάν και το Πρόβατο, οπότε αν μπορούσε να γίνει κάτι, σίγουρα θα το είχε κάνει κάποιο από τα παιδιά που γνωρίζει 5 πράγματα παραπάνω και έχει βοηθήσει κατά καιρούς με διάφορα φιλετάκια και όχι μόνο.
    τώρα για το άλλο που λες (C3) πολύ κουφό και ίσως να ανήκει σ' αυτό που λέει κι ο xaniaras... παραπλάνηση. εκτός κι αν ήταν κάποιος που είχε διακόψει, ζήτησε ανανέωση, τον ενεργοποιήσαν ως είχε και μετά τον αναβαθμήσαν onair.
    Φίλε μου, δεν νομίζω να συνέβη αυτό που περιγράφεις με την ανανέωση, γιατί δεν αναφέρομαι σε ένα μόνο Χασάν, αλλά σε αρκετά, όπου αντίστοιχα εμφανίστηκαν και αρκετές μοναδικές C3 γραμμές που αντιστοιχούσαν σ' αυτά τα Χασάνια. Δηλαδή όλοι την ίδια μέρα θυμήθηκαν να κάνουν ανανέωση και τους έγινε update on the air? Και γιατί δεν το έχουμε ξαναδεί και άλλες μέρες το ίδιο φαινόμενο; Ίσως, όπως έγραψες κι εσύ, να σχετίζεται με την παραπλάνηση ή με διάφορες δοκιμές που κάνουν. Μην ξεχνάς ότι 2 μέρες μετά επήλθε το μεγάλο blackout. Απλά το ρώτησα από περιέργεια γιατί το συνάντησα για πρώτη φορά και ήθελα μια δεύτερη γνώμη για να μου λυθεί η απορία.
    και παρεμπιπτόντως, για την αλλαγή prov που γράφαμε πριν, τελικά σε 1,4 τίποτα... σε 1,6 & 1,7 κανονικά αλλάζει με το κόλπο.
    Πάντως οι F11 O.S. 1.4 έχουν κι εκεί παίζει κανονικά το κόλπο. Εγώ δηλαδή το δοκίμασα σε 1.4 και 1.5. Ποιος ξέρει άραγε; Άγνωσται αι βουλαί των γατιών...
    Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    to ...49 pou les nai odos logarete akoma ...alla me kapio tropo
    h original peire to update tou 2keys ..an h gata den to pire afou
    fisiologika htan synexia sto dekti ..paei na pi den to yposthrizei
    min sas fenete periergo ..ypame exei provlima to prama ekei
    Πράγματι, κάτι πρέπει να παίζει με το 2ο κλειδί. Ήσουν διαφωτιστικός για άλλη μια φορά
    Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    nai eides ti provato edine h c3 omos ??
    mporei na steili c3 kai na sou aliosi to provato
    oxi na sto kani energo ..alla anenergo
    ...pezi kai etsi to prama
    Αυτά είναι άλλα κόλπα... Έχεις κι άλλους τέτοιους υπέροχους λαγούς να μας βγάλεις από το καπέλο σου για να μας κάνεις την καρδιά περιβόλι βραδιάτικα;

Uploads
    0

Το τελευταίο διάστημα ανεβαίνουν καθημερινά πλήρη logs, οπότε ίσως να μπορούσαν να συγκεντρωθούν αυτά που χρειάζονται, αλλά φαντάζομαι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι και κάτι άλλο και δεν επαρκεί μόνο αυτό. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι συνεχίζει να λογκάρεται το συγκεκριμένο Χασάν και το Πρόβατο, οπότε αν μπορούσε να γίνει κάτι, σίγουρα θα το είχε κάνει κάποιο από τα παιδιά που γνωρίζει 5 πράγματα παραπάνω και έχει βοηθήσει κατά καιρούς με διάφορα φιλετάκια και όχι μόνο.

Φίλε μου, δεν νομίζω να συνέβη αυτό που περιγράφεις με την ανανέωση, γιατί δεν αναφέρομαι σε ένα μόνο Χασάν, αλλά σε αρκετά, όπου αντίστοιχα εμφανίστηκαν και αρκετές μοναδικές C3 γραμμές που αντιστοιχούσαν σ' αυτά τα Χασάνια. Δηλαδή όλοι την ίδια μέρα θυμήθηκαν να κάνουν ανανέωση και τους έγινε update on the air? Και γιατί δεν το έχουμε ξαναδεί και άλλες μέρες το ίδιο φαινόμενο; Ίσως, όπως έγραψες κι εσύ, να σχετίζεται με την παραπλάνηση ή με διάφορες δοκιμές που κάνουν. Μην ξεχνάς ότι 2 μέρες μετά επήλθε το μεγάλο blackout. Απλά το ρώτησα από περιέργεια γιατί το συνάντησα για πρώτη φορά και ήθελα μια δεύτερη γνώμη για να μου λυθεί η απορία.

Πάντως οι F11 O.S. 1.4 έχουν κι εκεί παίζει κανονικά το κόλπο. Εγώ δηλαδή το δοκίμασα σε 1.4 και 1.5. Ποιος ξέρει άραγε; Άγνωσται αι βουλαί των γατιών...

Πράγματι, κάτι πρέπει να παίζει με το 2ο κλειδί. Ήσουν διαφωτιστικός για άλλη μια φορά

Αυτά είναι άλλα κόλπα... Έχεις κι άλλους τέτοιους υπέροχους λαγούς να μας βγάλεις από το καπέλο σου για να μας κάνεις την καρδιά περιβόλι βραδιάτικα;
    ναι sorry δεν πρόσεξα πως μιλούσες για πολλά χασανια... αυτό θα το λύναμε αν γνωρίζαμε τους prov που έβγαζαν πριν αυτά τα χασαν... μήπως είχαν παραμείνει ενεργοί και τους κλείσαν με τις C3 στις 19/4.

το κουμπάρικο θα μας τρελάνει... όλες τις δοκιμές πάνω του τις κάνω! αλλά μάλλον δεν θα ακούει το γατί σε 2 keys τελικά.

ναι τα γατιά τελικά είναι φαντομάδες!!!! εμένα σε όσες 1.4 έχω εδώ, (δεν έχω f11.. ίσως είμαι η έξαίρεση σ' όλο το fora), δεν παίζει το κόλπο... αλλά και να παίξει.... update γιοκ!!!

Senior Member foufoutos7's Avatar
    Uploads
    0

ναι sorry δεν πρόσεξα πως μιλούσες για πολλά χασανια... αυτό θα το λύναμε αν γνωρίζαμε τους prov που έβγαζαν πριν αυτά τα χασαν... μήπως είχαν παραμείνει ενεργοί και τους κλείσαν με τις C3 στις 19/4.
    Χμμμ... Καλή ιδέα. Όταν βρω λίγο χρόνο θα κάνω αυτόν τον έλεγχο με τα προηγούμενα πρόβατα για να δω αν πράγματι συνέβη κάτι τέτοιο.
    το κουμπάρικο θα μας τρελάνει... όλες τις δοκιμές πάνω του τις κάνω! αλλά μάλλον δεν θα ακούει το γατί σε 2 keys τελικά.
    Μου φαίνεται ότι θα το ποτίσω το γατί μου άφθονη Κυπριακή Ζιβανία για να μεθύσει και να τα βλέπει διπλά, μπας κι έτσι το δεχτεί και το δεύτερο κλειδάκι
    ναι τα γατιά τελικά είναι φαντομάδες!!!! εμένα σε όσες 1.4 έχω εδώ, (δεν έχω f11.. ίσως είμαι η έξαίρεση σ' όλο το fora), δεν παίζει το κόλπο... αλλά και να παίξει.... update γιοκ!!!
    Εμ βέβαια, αν τα γατιά είναι φαντομάδες και έχουν για πρότυπο τον Louis de Funes, μην περιμένεις να δεις προκοπή Τουλάχιστον το έχουμε ρίξει στην τρελή και περνάμε μια χαρά...

Νομίζω ότι αρκετά "νιαουρίσαμε" και για σήμερα, οπότε μπορώ να πω μια καληνύχτα σε όλους όσους παραμένουν μέχρι τώρα ξάγρυπνοι. Και εις αύριον τα σπουδαία

Uploads
    0

Χμμμ... Καλή ιδέα. Όταν βρω λίγο χρόνο θα κάνω αυτόν τον έλεγχο με τα προηγούμενα πρόβατα για να δω αν πράγματι συνέβη κάτι τέτοιο.
    ναι, θα πρέπει να ρίκσεις, (αφού βάλεις τα hsn), τις τελευταίες c3 που εμφανιζόταν, πχ το φλεβάρη που είπες, να πάρεις prov και μετά να τον ψάξεις με τις 02 αν έδινε update ως τις 19/4.

καλό ξημέρωμα σ' όλους

Senior Member
    Uploads
    0

kalisas mera pola kai endiaferontaayta poy grafonte tis teleytaies meres k opoios ta parakoloythei employtizei me to parapano thn gnwseis toy tha ithela na rwtiso to exeis kathimerina se ayto to sait hotfile123.com anebenoyn files einai ayta kanonika file den exwpistotiki gia na ta katebasw alla an xerei kapoios as mas pei kathe mera iparxei file sthn hmerominia ths hmeras an thelei kapoios moy exigei eyxaristo

Senior Member andros82's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by akritas View Post
    kalisas mera pola kai endiaferontaayta poy grafonte tis teleytaies meres k opoios ta parakoloythei employtizei me to parapano thn gnwseis toy tha ithela na rwtiso to exeis kathimerina se ayto to sait hotfile123.com anebenoyn files einai ayta kanonika file den exwpistotiki gia na ta katebasw alla an xerei kapoios as mas pei kathe mera iparxei file sthn hmerominia ths hmeras an thelei kapoios moy exigei eyxaristo
    Den einai kanonika file auta pou emfanizontai sto panw meros tis selidas. Apla analogws tou search pou kaneis sou vgazei proteinomena files pou gireveis me random imerominies gia na se deleasei na kaneis tin plirwmi kai meta kalinixta...

Member
    Uploads
    0

pantws o filos roulax de mas apantise telika me pio arxeio ta katafere,,,oute me pm...

Advertise Here