Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 59 of 91 FirstFirst ... 93449545758596061646984 ... LastLast
Results 581 to 590 of 902

Thread: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Re: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

Quote Originally Posted by balili View Post
    Me ka rene ne dore nje aparat INETBOX 800 HD PVR ,qe duhet te jete klon i aparatit Dreambox 800hd,desha te dija me shume per kete aparat, si dhe c'fare ndryshimi ka nga Dreamboxi ? dhe a ja vlen si aparat
    ja vlen eshte klon duhet te jete ss72 dmth jo versioni i fundit ss75 megjithese tashi doli dhe ss76 por ska problem.

image duhet tja vesh image per klon ss72 dhe jo image per dm800 origjinal.

nga anet e tjera si hardware jane pothuajse njesoj.

ta gezosh

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    2

Re: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

A jane ka ju punojne tring tv se mu vetem kto nuk po me punojne tjerat jane krejt ok veq tring nuk eshte ka punon

A po ju punojnë kanalet tring tv? se mu vetem kto nuk po me punojne tjerat jane krejt ok veç tring nuk po më punon.

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by risani View Post

A po ju punojnë kanalet tring tv? se mu vetem kto nuk po me punojne tjerat jane krejt ok veç tring nuk po më punon.
    me cardsharing tringu punon shume mire, mund te kete probleme ai qe te jep tringun.

VIP Member
    Uploads
    3

Quote Originally Posted by risani View Post
    A jane ka ju punojne tring tv se mu vetem kto nuk po me punojne tjerat jane krejt ok veq tring nuk eshte ka punon

popo perfekt eshte duke be tringu trego nese rasisht nuk po gjen sinjal apo qka eshte ne pytje me siguri aj qe te jep sharing ty

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

persh,
    jam ke pozicioni Turksat 42e me tas 90cm, tirane....
    shume TP transponder kane kualitet te ulet 50% por ka tp me 60 ose 70% gjithashtu...

problemi eshte se kur rregulloj tp e ulta fare persh ato 35 / 40% dhe i coj 50% tp e tjera qe ishin 50 ose 60% bien poshte se kuptoj kete fenomen me kete satelit, doja te dija ke tp te marr si reference qe te japi performancen me te mire ne kete satelit.

une si pike referimi kam marre kanalet e azerbaxhanit 10968 H

ndonje sugjerim kush ja ka marre doren ktije pozicioni sidomos ato qe kane tasa te vegjel
    rrofshi ;)

Senior Member
    Uploads
    0

Pshn.
    Une per veten time e kam nje tas (80 cm) te pozicionuar ne turksat qe prej 3-4 vitesh.

Sigurisht qe ka disa kanale qe jane me cilesi te dobet. Por kanalet turke kryesisht dalin mjaft mire deri 83% si dhe ato gjeorgjiane.

Kanalet e Azerbaxhanit jane pak te dobeta por ne disa ore te dites (kryesisht ne mbremje) ato shkojne deri ne 75%.

Une per veten time e kam rrotulluar pak koken e sacit djathtas (duke e pare tasin perballe) dhe me ka rezultuar ok.

Gjithesesi kanalet turke (ntv, trt, atv, etj) dalin mjaft mire ne Tirane (dhe me nje tas jo shume te madh) dhe nuk duhet te kesh problem me cilesine.

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

persh dhe flmn per mesazhin tend, ka disa dite qe spo kisha ca beja dhe si i thone llafit kur ske ca ben luan deren, pozicionimin e tasit ke turksat 42e per mua eshte hera e dyte qe po e coj, e keqja eshte se tasin e kam pak larg nga tv dhe po heq i cike keq per te kap cilesi te mire, megjithate po perpiqem, edhe mua me ndodh i njejti fenomen qe pershkrove per kanalet e azerbaxhanit qe diten kane pak probleme ne orare te ndryshme dhe naten jane okay, uroj vertet ta kesh % aq sa thua 75, sepse edhe mua aq me thote nje nga aparatet sidomos srx50 i konvertuar ne golden interstar, por kur i vej nje aparat tjeter persh AZBOXHD, sinjali eshte vetem 50% dhe duke pare ngjashmerine midis teje dhe meje ne figure ku eshte e barabarte mendoj se aparati jot genjen ne shifren, sidomos nqs e ke sr x30 ose x50 ose ndonje te ngjashem qe jane rrenacaka me kembe gjigande. "Prap uroj te jete e vertete ai numer qe ty te paraqitet". Te njejten gje kam bere edhe une me koken, ishte e vetmja menyre per te punuar me koken, pak djathtas kur je para tasit duke e ulur.

Kanalet qe permende ti NTV,TRT, ATV jane okay por jane disa frekuenca te tjera qe shkojne deri ne 75% (perfat te keq kanale b...).
    Kanalet e gjeorgjise jane okay biles me mire se ntv,trt,atv.

Konkluzioni edhe ky satelit si sat e tjere kerkon nje tas me diameter te paktem minimalisht 110cm
    Kerkon nje pune te qete ke tp e azerbaxhanit, por nqs do te kapesh performancen me te mire ne kete satelit mendoj qe duhet punohet me TP ku ndodhet SKY TURK

kam arritur te kuptoj nqs arrije 35/40% kualitet ne SKY TURK atehere e kam cuar tp e azerbaxhanit ne 70% kualitetin e vertet origjinal pa rrena.
    Nuk duhet punohet me tp e egetv ky kanal po u rregullua ne cilesi prish fare shume tp te tjera, pra mos ta marri njeri per baze kete kanal fare.

do punoj serish me disa tp qe sjam i kenaq me 45% quality, por kanalet e sport jam munduar ti nxjer deri diku.

Deri tani kam nxjere 235 kanale ne turksat 42e

50% e kanaleve jane ne kualitetin 45/50%
    25% e kanaleve jane ne kualitetin 60/70%
    10% e kanaleve jane ne kualitetin 0%
    pjesa tjeter e mbetur varion nga 35% deri ne 40%

testuar me AZBOX HD PREMIUM , TASI 90CM, VENDODHJA TIRANE, KOKA 3DB (model i vjeter i viteve 90).

p.s. perqindjet me larte kane shifra te tjera ne srx50, ku dominon 83% ose 75% (rrene).
    Te flmn per mesazhin tend adireli.
    gjithashtu me fal per mesazhin e gjate....

NATEN!

VIP Member -dr-alb's Avatar
    Uploads
    27

mvaret edhe nga frekuencat prshembull ne eutelsat 16 , me nje aparat me ali chip , alsat.tvsh, edhe rtk, e kisha 10% edhe i shikoja keto 3 kanale pa problem kurse kanalet e dga-s duhet te kisha te pakten 70% qe te shikoja keto kanale pra mvaret nga frekuencat e larte apo e ulet.

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

mirdita,
    dihet qe varet nga frekuenca sipas trasmetimit plus dhe zona mbulimit, por kur thua me 10% i shikoje kanalet ... une mendoj se ti i shikoje sepse kualiteti nuk eshte 10% por me shume se aq, aparati jot dhe te tjere aparate me alichip qe kam dhe une kur vjen puna ke slinjali genjejne, megjithate UNIK thote qe alichip tregon sakte kur ne fakt kam provuar vete keto lloj markash

AZBOX HD PREMUM
    SR X6300 CU (ALI)
    SR X50 USB
    Super Lazer 50000

nga keto kater aparate vetem azbox dhe superlazer i afrohen % se vertete te kualitetit kurse SR si thote njera sthote tjetra prsh: ke ajo qe ka pak sinjal ka figure, kurse ke tjetra qe ka sinjal mjaftueshem ska figure fare, kto starsat kur vjen puna ke sinjali jane mashtrime, nuk e di ku eshte qellimi por besoj se ben pjese per shitjen dhe konsumatori te genjehet me 50% sinjal sikur te kishte 80% :)

VIP Member -dr-alb's Avatar
    Uploads
    27

une e kisha fjelen ke kto 3 kanalet shqiptare edhe ke dga qe bera nje krahasim, si prsh tvsh e ka 12656, kurse dga e ka 27900, kte dua te them
    Quote Originally Posted by SkinArt View Post
    mirdita,
    dihet qe varet nga frekuenca sipas trasmetimit plus dhe zona mbulimit, por kur thua me 10% i shikoje kanalet ... une mendoj se ti i shikoje sepse kualiteti nuk eshte 10% por me shume se aq, aparati jot dhe te tjere aparate me alichip qe kam dhe une kur vjen puna ke slinjali genjejne, megjithate UNIK thote qe alichip tregon sakte kur ne fakt kam provuar vete keto lloj markash

AZBOX HD PREMUM
    SR X6300 CU (ALI)
    SR X50 USB
    Super Lazer 50000

nga keto kater aparate vetem azbox dhe superlazer i afrohen % se vertete te kualitetit kurse SR si thote njera sthote tjetra prsh: ke ajo qe ka pak sinjal ka figure, kurse ke tjetra qe ka sinjal mjaftueshem ska figure fare, kto starsat kur vjen puna ke sinjali jane mashtrime, nuk e di ku eshte qellimi por besoj se ben pjese per shitjen dhe konsumatori te genjehet me 50% sinjal sikur te kishte 80% :)

Advertise Here