kalispera pia einai kaliteri ekdosi firmware gia ton edision ip?gia to newcamd na paizi kala.....
Ναι φίλε μου. Μπορείς να προγραμματίσεις μέχρι 6 ή 8 (έχω λίγο καιρό να τον χρησιμοποιήσω το δέκτη και δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο) διαφορετικά προγράμματα σε όποιο κανάλι θέλεις (εννοείται σε ώρες και ημερομηνίες που δεν συμπίπτουν μεταξύ τους) και θα σου κάνει κανονικά εγγραφή στο στικάκι ή τον εξωτερικό σκληρό με τον οποίο τον έχεις συνδέσει, αρκεί ο δίσκος να είναι φορμαρισμένος σε σύστημα FAT32, γιατί σε NTFS δεν τον αναγνωρίζει καν.
Πριν από κάθε εγγραφή ο δέκτης μπορεί να είναι stand by, ανοίγει μόνος του για την εγγραφή και αφού ολοκληρωθεί αυτή κλείνει και πάλι.
Τέλος, μπορείς και να προγραμματίσεις να σου γράφει κάτι την ίδια ώρα με περιοδικότητα ημέρας, βδομάδας, μήνα κτλ. κάτι που είναι χρήσιμο αν σε ενδιαφέρει κάποια σειρά ή εκπομπή που προβάλλεται σταθερά κάποια ώρα συγκεκριμένων ημερών.
Αν κι έχει αρκετές ελλείψεις ο δέκτης, για τα λεφτά του προσφέρει πολλά "καλούδια" και είναι σαφώς value for money![]()
Gia na rotiso kati kai ego sxetika me ton trojian.
Exo grapsi se usb stikaki ena ergo,pos mporo na to do ston ipologisti mou,kai an ginete na apomonoso kapies skines ala kai fotografies.
^^^Γιώργη αν και δεν έχω ασχοληθεί με αυτού του είδους εγγραφή ταινίας , ένα κάλο πρόγραμμα για να δεις την εγγραφή είναι το vlc player και μπορείς να πάρεις snapshot τις φωτογραφίες που θέλεις , αν δεν την ανοίγει αυτό το πρόγραμμα θα αναζητήσεις codek ένα καλό είναι το (k elite h@@p://www.free-codecs.com/download/...codec_pack.htm) θα το περάσεις στο pc και θα ανοίξει .
επί τι ευκαιρία να σου ζήσει ο αδελφός σου που γιορτάζει σήμεραAttachment 173230
katebazeis ayto to programataki (ProjectX_090.4.00)
kai to kaneis to video pou exeis oti theleis,
akoma kai na afaireseis anepithimita Chids,pids,
apo kodikopoiimena kanalia ta opoia polles fores pernane kata tin eggrafi
kai dimiourgoun problimata
Gia na sou to paiksei o VLC player prepei na to kaneis TS format,
Synithos apo ftinous dektes p.x trojan oi eggrafes einai me polla lathi,
(Se ena USB exoume pleon psifiaki eggrafi kai ginontai apo tous dektes polla lathi
kata tin eggrafi eidika otan to sima einai kodikopoiimeno)
Ade geiaaaaaaa?????
Φίλε Γιώργο, έχω ασχοληθεί διεξοδικά με το συγκεκριμένο θέμα (έχω κατά καιρούς γράψει εδώ μέσα κάποια posts πάνω σ' αυτό που σε απασχολεί) και μέχρι πρόσφατα που χρησιμοποιούσα τον trojan είχα κάνει πάρα πολλές εγγραφές από τις οποίες δημιούργησα και .avi αρχεία, οπότε σου συστήνω τα παρακάτω:
- Τα αρχεία .dvr (όπως αυτά του trojan) μπορείς να τα παίξεις με οποιοδήποτε από τα βασικά προγράμματα αναπαραγωγής video (π.χ. Classic Media Player), αρκεί να έχεις περασμένους στον Η/Υ σου τους κατάλληλους codecs που στην προκειμένη περίπτωση είναι το ffdshow. Εγώ για παράδειγμα έχω εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του K-Lite Codec Pack, οπότε τα ανοίγω κανονικά τα αρχεία με τον Classic Media Player.
- Εναλλακτικά μπορείς να μετατρέψεις την κατάληξη από .dvr σε .ts (που είναι το format των dvd) και θα ανοίγουν και πάλι με τους players.
- Χωρίς την ανάγκη των codecs παίζουν οι players: vlc και kmplayer (εξαιρετικοί και οι δύο).
- Επίσης υπάρχει ένα πρόγραμμα που δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση, το οποίο λέγεται "Ali DVR Export Tool" και κάνει export (δηλαδή εξαγωγή και όχι μετατροπή) τα .dvr αρχεία σε μορφή .mpeg (άρα παραμένουν αναλλοίωτα στην αρχική τους ποιότητα). Τα .mpeg αρχεία, όπως είναι γνωστό παίζουν παντού από οποιονδήποτε player. Το πρόγραμμα λοιπόν μπορεί εύκολα να βρεθεί με αναζήτηση στο google είτε ως "Ali DVR Export Tool", είτε ως "DVR_file_converter". Εγώ το βρήκα συμπτωματικά και το κατέβασα από τα tools ενός Ιρανικού site που σχετίζεται με ζητήματα δορυφορικού περιεχομένου (irkaon) και λειτουργεί άψογα!
- Τέλος, για εμένα, η ιδανικότερη λύση ακούει στο όνομα "VideoReDo TVSuite". Το συγκεκριμένο πρόγραμμα (όπως και το προηγούμενο) επιβεβαιωμένα 100% φορτώνει τα αρχεία και τα κάνει extract/save as... (δηλαδή χωρίς καμία απολύτως επεξεργασία) σε .mpeg. Όμως το μεγαλύτερο ατού του συγκεκριμένου προγράμματος είναι ότι μπορείς να επεξεργαστείς τα δημιουργηθέντα .mpegs και να αφαιρέσεις/συρράψεις κομμάτια κτλ. Δηλαδή, μπορείς π.χ. να κόψεις όλες τις διαφημίσεις από το πρόγραμμα που έχεις γράψει και μετά να δημιουργήσεις ένα ενιαίο αρχείο χωρίς καμία διαφήμιση και κυρίως χωρίς να έχεις αλλοιώσει την αρχική ποιότητα του βίντεο. Με την ίδια λογική μπορείς και να απομονώσεις όποιες σκηνές επιθυμείς.
- Για το ζήτημα των φωτογραφιών που θέλεις, αυτό το κάνουν οι περισσότεροι players και συνήθως λέγεται capture. Όταν φορτώσεις το αρχείο σε κάποιον player, ψάξε για την αντίστοιχη λειτουργία.
- Κλείνοντας, θα ήθελα να σου τονίσω ότι τα .dvr αρχεία και αντίστοιχα τα .mpeg ή .ts που θα δημιουργήσεις είναι μεγάλα σε όγκο, γιατί είναι εντελώς ασυμπίεστα. Αφού λοιπόν έχεις επεξεργαστεί και δημιουργήσει τα τελικά αρχεία που θέλεις να έχεις, μπορείς μετά να τα μετατρέψεις/συμπιέσεις σε .avi, .mkv κτλ. με οποιοδήποτε αντίστοιχο πρόγραμμα που είναι ειδικό για τέτοια πράγματα. Κατ' εμέ το ιδανικό είναι το Auto Gordian Knot. Για μια τέτοια μετατροπή υπάρχουν δεκάδες οδηγοί στο διαδίκτυο που μπορούν να σε κατευθύνουν βήμα - βήμα.
Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως και να μην σε μπέρδεψα περισσότερο.
Mou elises para poles apories kai i perigrafi pou ekanes ine pliros katanoiti efxaristo poli.
Γεια χαρά παιδιά και καλώς σας βρήκα.
Θα ήθελά να μάθω (ενδιαφέρεται φίλος για το δέκτη) πως είναι η συμπεριφορά του σε cccam σε πακέτα με nds προστασία (τα sky δηλαδή) και ειδικά τα HD κανάλια τους. Είστε ευχαριστημένοι ή θα θέλατε κάτι καλύτερο; Ξέρω ότι παίζει ρόλο και ο server αλλά πιο είναι η γνώμη σας;
Ευχαριστώ