Pershendetje. Ja hodha softin e marsit 2010.por nuk kishte asgje te re . I futa prap usb nuk ma njifte me aparati.na jep ndonje ide si te veproj. Mos duhet me kabell.
Problemi me firmware-in e marsit ėshtė se programi nuk e ka usb-nė, dmth ėshtė pa usb, nėse e vė re nuk e ka tė shkruar nė fakt, ashtu si e ka tė shkruar tė firmware-t tjerė. Sdq tani mbetet vetėm mė kabėll, gjej njė program tė pėrshtatshėm pėr golden interstar pėr upgrade dhe fut njė firmware mė tė hershėm qė ta ketė tė shkruar USB nė emrin e file-t. Gjatė azhornimit me kabėll antenen duhet ta kesh tė fikur, lidh kabėllin rs232, hap programin, bėj load tė firmware-t nga ku e ke nė kompjutėr dhe bėj "connect", pastaj fut prizėn nė spinė.... pjesėn tjetėr do ta bėjė vetė, prit sa tė mbarojė, do shikosh njė shirit qė mbushet tek programi.... Paē fat!
kodifikimi eshte bis po te une nuk punojn
si te veprohet
pershendetje. faleminderit per sqarimin, por un e kam ne starsat ,se kam ne golden interstar,shif se mos ke ndonje soft per starsatit ta hedh me kabell.
Ka kohė qė e kam konvertuar nė Golden Interstar, dhe nuk e kam provuar ndonjėherė me starsat, por kam besimin se ėshtė e njėjta procedurė, mbasi nė thelb, janė tė njejtė..... sdq shkarko kėtė program dhe ndiq po tė njėjtėn procedurė.... http://www.satdw.com/viewdownloads.a...er&main=group1 Paē Fat!
Pershendetje... ky softi sr -230 usb mund te hapet me starsat x30cu usb mund te beje pune???? flm!!
pershendetje. me duhet nje soft i starsat x30 qe i hidhet me kabell,se aparati usb nuk ma njef,po e pate ma jep.