Po andushi ajo eshte dhe mu demtua kur e hoqa. Por me vone e riparova duke e zevendesuar dhe si perfindim ajo ishte ne regull por problemin e kishte kabulli koaksial. Kbulli me i mire eshte 100 ohm por eshte e veshtire te gjendet ne shqiperi por dhe 75 ohm nuk eshte i keq.
Ku je laprakso. Alles klar bei dir? Partizonin e late ne balte plako. Tani kjo puna e imazhit me te mire. Nga pervoja ime jo shume e gjate por nga nje navigim disa mujor ne mbi 15 forume ku jane bere sondazhe te tilla per imazhin me te mire per DM clone, kam dale ne konkluzionin personal, qe nuk ka imazh me te mire dhe me te keq. Mendimi im personal eshte firma te ndryshme qe prodhojne DM clone jane me shumice dhe kur kane prodhuar keto klone kane eksperimentuar me imazhe te ndryshme. Keshtu qe nje firme qe ka eksperimetuar me imazhin sifteam domosdoshmerisht qe prodhimet e kesaj firme jane me kompatibel me kete imazh sesa me imazhe te tjere. Firma nga e cila kam blere une kete DM time ka eksperimentuar me nabilo dhe gemini, domosdoshmerisht qe DM im suporton me mire keto dy imazhe (ky osht interpretim imi pas konstatimit qe nabilo dhe gemini osht me i lehte per DM time). Kupton. Pra clone te ndryshem suportojne me mire ose me keq imazhe te ndryshme. Ne asnje sondazh te bere ne forume te ndryshme per clone nuk ka dale fitues asnje imazh, por fillojne te gjithe thone mendimet e tyre qe ky osht imazhi me i mire. Perfundimi osht, beni eksperimente vet dhe dilni ne konkluzione tuajat. Une personalisht do thoja imazhet nabilo, sifteam edhe gemini jane nga me te miret. Fjale te mira kam degju edhe per PLI keto kohet e fundit, por vet se kam provu akoma. Por kujdes me gemini. Gjithmone pyesni per geminin perpara se ta instaloni pasi mund te jete timebombe dhe atehere do i hapni goxha pune vetes. Me mire ne rruge te sigurta.
Kalofsh mire
Pershendetje Ando
Vertet nuk e kisha pare kete mesazhin. Me kishte shpetuar. Tani sapo e pashe nga qe po shifja edhe njehere gjithe mendimet e cunave ketu. Kam pershtypjen se u rregullua. Nuk e them dot me 100% por kam pershtypjen qe e kishte kablli. E kisha me dy shtesa kabllin. Njeri qe vjen nga antena dhe kalon gjithe gjeresine e shptepise poshte pllakave dhe ka nje dalje ne mur si dhe shtesa qe lidh kete kabull me DM. E hoqa kete shtesen dhe e kam lidhur direkt me kabllin qe vjen nga antena dhe tani them se osht OK. Mendoj se u zgjidh pasi per momentin po shof astra 23.5° pasi era e sotme me paska leviz antenen dhe ne keto momente nuk e leviz dot pasi kom cunin e vogel ne gjume dhe sma mban me hy ne dhome dhe me rregullu antenen. Shyqyr qe dilka rastesisht nje satelit. Neser dite e re do ta shof kete problem paradite. Nejse shume faleminderit per impenjimin.
Kalofsh mire
Pershedetje problemin e bllokimt gjat flashimit nuk kam aritur ta zgjidh me dm 800 hd i kam provuar dream up enforce por prap pa rezultat procedura e flshimit nuk me shkon deri ne fund A ka ndo nje menyre tjeter se si mund ta zgjidh kete problem qe spo i gjej dot zgjidhje??!!
Pershendetje Gerto
Mir geht es sehr gut mein Freund, Sa per PARTIZONIN ca me bo keshtu eshte kur e marin ne dore biznesmen zgjebsa ca me bo ishte fati i keq per te
flm per sqarimin te jam mirenjohes lal e kom provo me dy image ate qe me dha Andushi punonte mir ,duke kerkuar ke nje forum turk gjeta nje tjeter dhe ate kam tani me pelqen te them te drejten e kerkova tek suchen por me dolan ca tjera dhe sikur se pash ne forum megjithate po e postoj ketu, gjith te mirat
TDW DM500 1.70 maxvar Image 27.03.2009
Per te aktivizuar cccamin me butonin e verdhe