per shkak te mosperdorimit shes nje diablo cam 2 eshte akoma brenda garancise ka edhe nje vit garanci
cmimi 75 euro
kush eshte i interesuar te beje mp
per shkak te mosperdorimit shes nje diablo cam 2 eshte akoma brenda garancise ka edhe nje vit garanci
cmimi 75 euro
kush eshte i interesuar te beje mp
ju lutem te mbyllet debati pasi qe anetari eshte sqaruar po ate dite si ne forum ashtu dhe ne p.m ju lutem te gjithe anetareve te rrespektojme temen
shes dy module CRYPTOWORKS dhe SKYCRYPT me cmime te arsyeshme.bashk ose vec e vec.per me teper me kontaktoni ne PM.
FALEMINDERIT
kush mund te me thoj se sa kushton nje motor per Dish (sacin) tim?Sa kushton dhe nese me ndihmon ndo1 per te gjetur te me shkruaj pm ose ketu ne forum.flm
rreth 30euro ketu por mjafton te kerkosh ne google dhe gjen dyqanin me te afert me banesen tende.
pershendetje jam i interesuar per nje dekoder hd qe te punoj me cccam dhe te me kontaktoj ne pm time dhe qe dekoderi te jete ne shkoder se une jetoj ne shkodeer flm shume
tek dyqanet e tring e kam mare para 2 vjetesh 80 mije te vjetra nderkohe qe tek tregu elektrik ishin 95 e siper. Po ti porosisesh online i gjen me lire.