καλησπέρα 1 ερωτηση αν καποοσ μπορει να βοηθήσει εχω εναν pingulux παλεβω να τον συνδεσς με 1 σερβ.... αλλα μου ανοιγει τα μισα καναλια μονο. δοκιμασα και με επισημο και με ανεπισημο λογισμικο αλλα τπτ. εχει κανεισ καποια ιδέα τι μπορει να φτέει?
καλησπέρα 1 ερωτηση αν καποοσ μπορει να βοηθήσει εχω εναν pingulux παλεβω να τον συνδεσς με 1 σερβ.... αλλα μου ανοιγει τα μισα καναλια μονο. δοκιμασα και με επισημο και με ανεπισημο λογισμικο αλλα τπτ. εχει κανεισ καποια ιδέα τι μπορει να φτέει?
μάλλον ο server και είναι το πιο πιθανό.
με mini 2-1 ip παιζουνε ολα κανονικα....
παιδια εγω εχω ενα edision argus hd.(http://edision.netwerk.gr/index.php?...&ProductID=124)
αυτος ο δεκτης λειτουργει cccam?τι πρεπει να κανω να λειτουργει?
Kαλησπέρα παιδιά, αγόρασα τον edision mini 2 in 1 ip είχε παλιό λογισμικό emu και επειδή είχα πρόβλημα με το epg αποφάσισα να βάλω από το ichliebe tv την τελευταία έκδοση που έχει για argus mini την 1.3.93 Παρόλο που το epg λειτουργεί μια χαρά έχω συνέχεια κολλήματα στην εικόνα στα κανάλια ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3 σε DVB-T ενώ σε όλα τα άλλα κανάλια πχ mega, antenna , skai και όλα τα υπόλοιπα δεν κολλάει καθόλου η εικόνα. Δοκίμασα να ξανακάνω επίγεια εγκατάσταση των καναλιών αλλά το πρόβλημα παραμένει. Τι μπορεί να φταίει δεν είναι καλό το λογισμικό το 1.3.93 και θέλει κάποιο άλλο;; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Κοίταξε στο ΜΕΝΟΥ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-net client config πατάς το κίτρινο κουμπάκι και στην κάτω μεριά δες αν έχει στους emulators το cccamd.
αν το έχει είσαι ΟΚ.
Το μοντέλο αυτό δεν το ξέρω,έχει διαφορα από τον μινι HD.?
Το πιο λογισμικό χρησιμοποιεί κανείς είναι υποκειμενικό θέμα..εμένα πχ με έχει βολέψει το 1.4.10. παρόλο που και αυτό έχει αργό χρόνο απόκρισης στην αλλαγή σχεδόν όλων των καναλιών ,για μένα ,αυτό,ψιλο έφτιαξε με το να βάλω ένα ελεύθερο κανάλι πχ βουλή ,και να κάνω σκανάρισμα μόνο στα ελεύθερα κανάλια.
Κάνε το αυτό,δεν χάνεις και τπτ.!! κάνε reboot και βλέπεις.
Καλησπερα σε όλους.Πρόσφατα αγόρασα το πιγκουινάκι χωρις να ενδιαφέρομαι ακομα για σερβερ και ε2 ακομα.Εβαλα το λογισμικο 1142 αλλα δε μπορω να τρέξω γάμμα καρτα με το πακετο στις 39 ανατολικα.Γραφει οτι απέτυχε η επικοινωνια με τη κάρτα.Καθε βοήθεια δεκτή.Ευχαριστώ.
εχω τον edision argus vip.τι πρεπει να κανω για να δουλευει cccam>?
Παιδες τα φωτα σας ελέω ασχετοσυνης.Εχω εναν vip2 προσπαθησα να συνδεσω μεσω rf out του δεκτη σε τηλεοραση crt στην rf in υποδοχη της για Δορυφορικό σημα.Εκανα αναζυτηση στην τηλεοραση αλλα δεν βρηκε τπτ.Κανω καμια πατατα μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω?
Λογικά στο μενού του δέκτη πρέπει να έχει το συντονισμό του δέκτη σε κάποιο κανάλι 21-69.
διαλέγης μια συχνότητα και κάνεις αναζήτηση στην τηλεόραση ανάλογα με το κανάλι που όρισες πιο πάνω.
απλά στο κανάλι αυτο δεν πρέπει να υπάρχη σήμα επiγειο πρέπει να είναι free.
Υ.Γ. όλα αυτά στα γράφω με επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω τον δέκτη σου.