nuk ndryshojne. srx30 i ngaterron vete ndonjehere dhe kur ndodh kjo duhet te ja fusesh perseri
Pershendetje te gjitheve, kam nje StarSat SR-X-1700D. A ka najkush ndonje soft te ri sepse nuk mun te hape turksat 42 E ictimai etj me biss, ose me qarte nuk di provider si te shenoj psh jepet kodi ne sajte 12 12 12 12 12 12 12 12, por para tij qfare te shtoj _ _ _ _ _ _ _ _ 12 12 12 12 12 12 12 12, nese e shpjegoba mire.
Pershendetje jakupibrrut
Hidhi kete softin
Njeri nga forumi me tregoj kte menyre per te gjetur kanalet e turksat "nuk eshte problem per te kapur sinjalin e turksat42. apo hellas39 problemi jot qendron me sa kuptoj une se ke ti ke koke dyshe ti ne dekoderin qe ke duhet te besh konfigurimin e diskeut njeren ta besh 3-sh edhe tjetrin 4 po nuk ndryshove ti nuk kap sinjal"......si mendoni,ia vlen ta provoj
po norma qe duhet te konfigurosh disecq-un.pa ate nuk shef gje.mire te ka thene.provoje pa problem se nuk ndodh gje
pershendetje cuna! kam nje starsat SR-X1600D Super MK-II,dhe dua qe ti hedh nje softcam qe te kapi turket pra te mari biss.mund te me thote dikush ne se e di se tja hedh.provova nje softcam te thjeshte me loaderin qe ka per software por nuk e merr.faleminderit.