rai trasmeton ne sistemet e kriptimit sega 1 dhe 2 dhe ne nagravision 3
per sa i perket ketyre smart card qe hapin rai-n une nuk di se ca te them , me duhet ta provoj pastaj te them kete dekoder nuk e kam ne shtepi per momentin
cmimi eshte diku te 5-10-15 euro,varet se ku e gjen smart card
nese njeh ndonje ne itali qe paguan rregullisht taksen e rai-t ky person ka te drejten te kete ne zoterim deri ne dy skeda tivusat te cilat te japin mundesine te shikosh rai dhe mediaset ne 13 est
per me shume te jap zgjidhje te tjera me mp
E kam kerkuar shume ne google nje firmware te ri, por e kerkoja ne anglisht, prandaj mendoj se duhet te shtohet ndonje fjali ne anglishte qe te gjendet me kollaj,
This firmware is the only one opening Austriasat for SRX 50Cu dhe GI-S770, don't try to add providers by remote, it wont work,
just flash Lordofsat firmware..
try to find the links on Lordofsat uploads..
Update : 03.04.2012
Canal Digitaal NL (19.2°E)
-ORF & Austriasat (19°E)
-BULSAT Active & Next (39°E)
-RAI 13°E ACTIVE & NEXT
* All keys Updated
TNT FRANCE 19.2°E Work on : Beta Epsilon theta Kappa Lambda iota and MU
- Canalsat provider (022610) Astra 19.2°E Work on : Beta Epsilon theta Kappa Lambda iota and MU
prsh
nje zgjidhje tjeter qe bera sot ishte me fun card 6 e cila kushton 7,5 euro
i hodha nje soft qe hap orf dhe austria-sat dhe punon shume mire ne dekoderin tim clark tech 5000s
pra ti mund ta provosh te mbash softin e 2007 qe hap rai-n dhe te perdoresh nje fun card 5-6-7 , (apo ndonje tjeter smard card te riprogramueshme) dhe te shikosh keto paketa qe te interesojne orf dhe austriasat
po pata kohe do provoj edhe starsat qe ke ti
softi qe testova ishte ky qe po vendos me poshte,orf dhe austriasat jane ok
klm
pershendetje
desha te di...starsat230usb punon me mikroboks.....klm
Prsh te gjitheve
Nuk e di pse nuk punon sportdigital ne starsat X-50cu ultra pa usb (me softin e lodofsat te hedhur). Thone se po ti # provider duhet te punoje. E provova por pa rezultat. A e ka provuar njeri?
Flm.