nese arrin ta bindesh kete robin ===> ketu eshte e sigurt qe i ben cirk digitalbit
Jam pro martesës-Çdo kompani ka të drejtë mbrojtjen e produktit të saj!
Varet - Nëse paisja(reciver) përveç martesës me kartën, lejon leximin e kartave të tjera pse jo!
Jam kundër - Unë blej karten, është e drejta ime të zgjedh se në cilin aparat perdor
Nuk e di- Mjafton që të punojë, s'më intereson nëse kompania më kontollon!
nese arrin ta bindesh kete robin ===> ketu eshte e sigurt qe i ben cirk digitalbit
Mvaret prej serverit, ka servera ku hapen edhe kanalet e digitalbit si ato mpeg4 si ato hd edhe pse jan pairing.Problemi eshte vetem se nuk ka te dhena publike si me rregullu kartelen me punu ne server.
nga 25 gushti iken ca kanale nga digitalb ne pairing
film thriler, drame, digi+, junior,explorer natyra, supersport 5
kjo nuk besoj se eshte gje e mire
Ku e More kete lajme nag Greqija apo hahah digtalbi bye bye per te gjithe vetum ne kaon edhe eshte ren se krejte kanlet do te shkojen me mpeg 4 + paring
Sapo e mora nga digitalb njoftimin e gjatë per kalimin e kanaleve ne MPEG4..ja nje pjes ku ishte per resivera te cilët nuk jan te digitalbit.
" Por nese ju nuk keni dekoder SD te Digitalb, dhe nuk kerkoni nderrimin e tij, por ju do te vazhdoni qe te mbani dekoderin aktual qe keni, atehere pavaresisht se ky dekoder mund te jete HD dhe mund te suportoj teknologjine MPEG-4, ju perseri nuk do te mund ti shikoni kanalet qe ju perkasin ketyre formateve.
Ne kete rast zgjidhja eshte qe te blini nje Modul Conax Neotion i cili tregtohet nga platforma Digitalb. Nepermjet ketij lloj Moduli, ju do te mund te keni mundesine qe te shikoni kanalet HD dhe MPEG-4 te Digitalb. Sigurisht qe duhet qe Aparati Satelitor HD qe ju keni ne perdorim te kete vend per Modul, si dhe te suportoj kriptimin Conax, dhe pervec kesaj duhet qe Moduli Conax Neotion te jete vetem nga ata qe tregton platfoma Digitalb dhe sigurisht qe Moduli Conax Neotion duhet te jete i lidhur nepermjet teknologjise se çiftëzimit me karten tuaj te Digitalb.