Ju duhet të merrni dy çelësat nga boxi - hwkeys dhe ekpariedkey, ajo është mundshme në shtëpi, nëse ju keni disa afetsi ELKRONIKE
Jam pro martesës-Çdo kompani ka të drejtë mbrojtjen e produktit të saj!
Varet - Nëse paisja(reciver) përveç martesës me kartën, lejon leximin e kartave të tjera pse jo!
Jam kundër - Unë blej karten, është e drejta ime të zgjedh se në cilin aparat perdor
Nuk e di- Mjafton që të punojë, s'më intereson nëse kompania më kontollon!
Ju duhet të merrni dy çelësat nga boxi - hwkeys dhe ekpariedkey, ajo është mundshme në shtëpi, nëse ju keni disa afetsi ELKRONIKE
kete ekpair key
kete hwkey
kete Boxid
me falni se harova edhe boxid key me ketu 3 qelsa punon visat hd paring conax edhe te njejtin sistem e ka edhe dga
ja shikoni kete
do te thote qe se shpejti do tju preztoje edhe dga fulle keshtu me foto ose me youtube
E kemi pa na dga pairing edhe ne foto edhe ne you toube edhe ne resivera ton po problemi qe asnjeri spo din me rregullu me na punu kartela pairing ne resivera tjer.
Ajo qka postove ti me lart eshte vetem nje perkthim i dobt dhe nuk eshte kurrfar ndihme per te bere diqka me shume.
oh shqipetar kudo qe jeni DIGIALB NGA KUR KA NIS ME KRYPTIMIN E DGA TE MERET NGA SHUM NJE KOHE TE SHKURT ESHTE THYER NGA LOJ HAKERI SERBE KETE E DINI APO MENDONI SE NUK ESHTE THYER JA NE MAQEDONI KENI NE SA VENDE QE SHITET DIGIALB FULL HD ME SHARING EDHE AT ME CMIM KATASTROF TE LIR BESONI NE KETE PO KA NJERI QE DON ME SYT E VETEM TE I SHJEF DHE TA KUPTON SE E SAKT SHUM LE TE VYN KENDEJA DHE JA TREGOJ KU TE DREJTOHET DHE SA KUSHTON SHERING FULL HD CMIM PER TE QESHUR KETE BESONI SE ESHTE THYER POR SKA PUBLIKIM ESHTE NORMALE SE KA DENIME SHUM TE LARTA SI PER DIGIALB SISTEMIN POR EDHE PER TE TJERET SISTEME KA LIGJE POR KA LOJ NJERES QE NUK E BESOJN DENIMIN DHE KESHTU QE PO PUNOJN SHERING ESHTE BER SIKUR NE SHESH NE PAZAR TE BLENI DOMATE APO PAPRIKA APO SPECA TE THEMI CDO PAK I NJOHUR ME KOMPJUTERIN MERET ME SHARING SKA GJE NGA KJO VETEM DO KET DENIME ESHTE SHUM NORMALE SHUM !!!! JU PERSHENDES DHE JU THEM QE DIGIALB ESHTE STHYER 1000000% ESHTE E SAKT SHUM PA KUFIJ QE PUNON FULL HD E VERTET SHUM VETEM TE DINI SE NGA NJE XXXXX PERSON SERB NGA SERBIJA ESHTE THYER E KESHTU QE AJ KA NIS ME SHITJEN E SISTEMIT QE HAP DIGIALB FULL HD EDHE SE EDHE TOTAL TV ESHTE THYER 10000000 % E SAKT SHUM PUNON NEPER LINUX MARES SATELITOR !!!!!!!!
per mendimin tim dga nuk eshte thyer dhe as ka per tu thyer,megjithese nuk dua te ve ne dyshim sinqeritetin e atyre qe thone se e kane pare vete.por ky justifikimi se gjoja nuk duan ta publikojne e ku di un me duket i pakuptimte (sepse kan frike se i denon dga thon)
2 pyetje kam un
1) ka te drejte dga te denoj njeri jashtu kufijve te shqiperise per c***rdsh****ing??? per mendimin tim jo (sepse s ka te drejte te transmentoje jashte shqiperise
2) nese e ka kete te drejte,pse se kerkon te drejten e saj por detyrohet te investoj per teknologji te reja?