Softi qe shton provaiderin per kanalet e JSC Sport per aparatet me Chip Ali Beta si SR-X5300cu super ,Sr-X6300cu super dhe me chip Ali ETA si sr-x7100 usb,sr-x7300 usb
Prsh miq,u perpoqa per te hedhur softin qe me dergij Ovesi te cilin e pershendes dhe aparati nuk e njeh fare pasi shtyp start nxjer ;Open the file failed; ka mundesi per te mendihmuar me ndonje softe tjeter ose me ndonje ndihme,ku gaboj.nuk e kame per here te pare qe hedhe softe.
PS
[prsh miq ndoshta nuk kam bere sqarimin e duhur aparati ime eshte "Starsat SR-X250 CU SUPER" Ju falenderoj per ndihmen ]
tani70 per shkak se sot kam mare nje infraksion ne nje post qe kam bere duke ndihmuar ne nje pyetje te bere moderator Balili >>Ketu dhe upload te bere nga ky person sateduc>> Ketu une jam shume i kufizuar te ndihmoj juve dhe anetaret e forumit ne seksionin shqip,faleminderit per mirekuptimin ndihma vetem me ane te p.m
njazi mesa po shoh moderatoret te kan dhen me te drejt infraksion sepse te gjith e dim qe ne kte forum nuk lejohet te flitet per irdeto apo te postosh kode te till esht pjes e rregullores qe duhet ta respektojm te gjith dhe un kam thyer rregulloren ne seksionin cardsharing dhe kam marr 2here infraksion nga admini kjo zdo te thot qe mua tme ngeli hatri dhe mos te ndihmoj me antaret qe kan nevoj perkundrazi, nuk mendoj qe esht shkak per te ngelur hatri se more nje infraksion dhe mos te ndihmosh antaret qe kan nevoj te pershendes
ps:tme falin moderatoret qe dola jasht teme mund ta fshini postin
Pershendetje.. Skam hy kaher ne Forum.kam lexu dicka per Jsc + a mund te hapen me x3200 cu ?? flm