smundet dot njeri te me ndimoje per nje liste kanalesh motor per starsat 6300usb kerkoj ne forum po smundem dhe smarr vesh shum.......ndoshta iliri mundet te me ndimoje
ndihme nga anetaret
cfare programi ti vendos starsat tim 50 cu usb qe te shikoj rai 1 2 3 4
dy pyetje qe skam marre asnje here pergjigje...
pyetje pare
STARSAT SRX50 CU USB i konvertuar ne golden interstar "me version e fundit" e hap ose jo paketen Mediatech ke sateliti AMOS 4west? ka tentuar ndonjeri ta hapi me kete lloj aparati?, paketa eshte ne SECA, me sa mbaj mend edhe RAI ke HB kam patur problem ta shikoj, mos ky aparat SECA e ka pertoke? kam patur nje LAZER te vjeter dhe e hapja pa problem paketen MEDIATECH, por me starsat srx50cu usb kurre.
pyetje dyte
Antenna Hungaria cryptoworks po tek AMOS 4west ka ndonje shanc qe mund te hapet? kjo pakete ka lidhje me Kingston ? kjo pakete ka 3 Sport Klub do ishte fantastike ti kisha keto 3 kanale te sportit, pasi nuk figurojne tek THOR.
Ju lutem kush ka ndonje informacion konkret per keto dy pyetje te na shkruaj 5 llafe.
JU FLMN!
ne lidhje me pyetjen e dyte Antena Hungaria nuk ka lidhje me Kingstone.
Kingstone ka lidhje me Hustler ku ndodhet stacioni travel dhe 2 stacione sex dhe te tjere pa rendesi me frekuencen 12111H 27500 ne sirius kurse Antena hungaria ndodhet ne amos 4w ne frekuencen 11304H19540.Nuk di nese hapet Antena hungaria por per Hustler jam i sigurt se e kam hapur vete
edhe une srx50 e kam klonuar ne golden. Me softin e 4jul 2007 kam arritur ta hap rain pa problem. kjo tregon qe me ate soft seca aktivizohet. Per mediatech nuk te them dot se parabolen e kam fikse me tre lnb. dhe skam mundur ta testoj. Ti provoje te hapesh rain dhe pastaj kthehe nga amos.
kapoaug, me duket me ate soft te 2007 nuk e kam provuar, por me 2008 nuk me ka ecur asnje version as per RAI,do shikoj mos gjej ndonje version te 2007 dhe do e provoj, vetem per kureshtje.
po me rai po e bej nje prove dhe po ashtu te njejten gje dhe me mediatech.
fillestari, flmn per sqarimin e Kingstone, kisha shprese se antena hungaria ishte e tille.
FLMN per sugjerimin dhe opinion tuaj.