Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 3 of 100 FirstFirst 123458132853 ... LastLast
Results 21 to 30 of 999

Thread: Tregu KERKOJ - SHES - BLEJ

VIP Member OVES12's Avatar
    Uploads
    1,123

Re: [ lnb ]me e mire

kjo eshte LNB me e mire dhe me e shtrejnta dhe kushton 200€ (Invacom Fibre LNB)

2. Advertise Here
    VIP Member -dr-alb's Avatar
    Uploads
    27

lnb-ja ben te veten por me sa shikoj sińali ne shqiperi nuk arrin total, nilesat ka dy lloj sinjalesh.hidhni nje sy nga nje sinjal mund te kapet pa problem, por me sinjalin tjeter eshte e veshtire , pastaj lnb ben pune kur ju keni nje sinjal te dobet me nje lnb 0.7 db, duhet ta nderroni me nje 0.2 db, aty e shikoni diferencen une kam lnb SHARP, 0.4db, ALPS 0.2, edhe TELEVEZ 0.2db me punojne mjaft mire .

VIP Member -dr-alb's Avatar
    Uploads
    27

Quote Originally Posted by ferrari_666 View Post
    me falni se ndoshta po postoj pak jashte teme po desha te pyesja a mund te gjej si kjo pajisja per gjetjen e sinjalit ne ndonje dyqan ne tirane. por te jete elektronike si kjo ne figure ose dicka e ngjashme.
    ne qofte se don te blesh nje aparat te mire te keshilloj nje si ky eshte shume i mire edhe praktik kam me shume se 1 vit qe po e perdor .

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by ferrari_666 View Post
    me falni se ndoshta po postoj pak jashte teme po desha te pyesja a mund te gjej si kjo pajisja per gjetjen e sinjalit ne ndonje dyqan ne tirane. por te jete elektronike si kjo ne figure ose dicka e ngjashme.

ne shqiperi se besoj te kete si ky model por mund ta blesh nje te lire

ketu

ose ato qe kerkove ne foto;

ketu

ketu

ketu

ose ketu

Banned
    Uploads
    40

ka shume lloje,dh te mira po ku ti gjejme

LNB QUATTRO INVACOM 0.2DB(69.90 €)

LNB Twin CHESS Edition

LNB SINGLE 0,1 DB BEST GERMANY COMPATIBLE TVHD (34.00 €)

Senior Member aldo224's Avatar
    Uploads
    0

Me sa shof qenkeni fokusuar diku tek disa nga markat dhe LNB e shtrenjta dhe jane normale qe jane cilesore por per mua duhet qe te merret parasysh per kapjen e sinjalit dhe sidomos ne Nilesat edhe pjata ku do te vendoset kjo LNB dhe jo vetem madhesia e pjates por dhe cilesia e saj me cfare materiali eshte punuar si dhe forma qe ajo do te kete pasi besoj se rolin kryesor e luan pjata qe nese eshte e perbere nga material i mire dhe ka forme vezake atehere mund te arijme ate qe kerkojme edhe me nje LNB cfardo te zakonshme, ku fuqine e sinjalit kesaj LNB-je do ja ofroje pjata. Pra ideja eshte kjo qe nese blihet nje pjate e mire dhe cilesore eshte me mire se nje LNB cilesore. Ky eshte mendimi im dhe ky mendim vjen sepse une vete ka vite qe perdor nje pjate 185 te markes EMO SYSTEM e montuar me motor dhe e cila eshte shume cilesore dhe mjaft profesionale dhe e perdor me nje LNB 04db te modifikuar per kete madhesi pjate ku sinjali eshte ne kulmet e tij megjithese tani me ka rene shume deshira per te kapur shume satelite dhe aktualisht nuk e kam as Nilesat te vendosur qe te te thoja egzaktesisht kualitetin por jam i bindur qe cilesia e pjates vlen per tu vleresuar.

Banned
    Uploads
    40

Thumbs up Re: [ lnb ]me e mire

Quote Originally Posted by aldo224 View Post
    Me sa shof qenkeni fokusuar diku tek disa nga markat dhe LNB e shtrenjta dhe jane normale qe jane cilesore por per mua duhet qe te merret parasysh per kapjen e sinjalit dhe sidomos ne Nilesat edhe pjata ku do te vendoset kjo LNB dhe jo vetem madhesia e pjates por dhe cilesia e saj me cfare materiali eshte punuar si dhe forma qe ajo do te kete pasi besoj se rolin kryesor e luan pjata qe nese eshte e perbere nga material i mire dhe ka forme vezake atehere mund te arijme ate qe kerkojme edhe me nje LNB cfardo te zakonshme, ku fuqine e sinjalit kesaj LNB-je do ja ofroje pjata. Pra ideja eshte kjo qe nese blihet nje pjate e mire dhe cilesore eshte me mire se nje LNB cilesore. Ky eshte mendimi im dhe ky mendim vjen sepse une vete ka vite qe perdor nje pjate 185 te markes EMO SYSTEM e montuar me motor dhe e cila eshte shume cilesore dhe mjaft profesionale dhe e perdor me nje LNB 04db te modifikuar per kete madhesi pjate ku sinjali eshte ne kulmet e tij megjithese tani me ka rene shume deshira per te kapur shume satelite dhe aktualisht nuk e kam as Nilesat te vendosur qe te te thoja egzaktesisht kualitetin por jam i bindur qe cilesia e pjates vlen per tu vleresuar.

po edhe parabola vlen
    une parabolen e kam 110cm dhe nuk arrij te kapi kanalet e reja tek nilesat
    kurse nje shok i imi po me te njejten parabol por me koke cilsore i kape pa problem
    kjo eshte arsyeja qe une kerkoj nje LNB cilsore

Senior Member aldo224's Avatar
    Uploads
    0

Nuk e ve ne dyshim ate qe thua mbase dhe mund ta kete problemin te LNB ose te thashe duhet pare dhe cilesia e materialit te pjates qe ke ti dhe ate qe ka ai, ose mos ndoshta te ka marre ndopak deformim si pjate dhe nuk e pasqyron ne qender sinjalin shikoje njehere me kujdes dili nga mbrapa pjates dhe jepi nga pak perkulje me te dyja duart ose pak terheqje duke e hapur dhe duke i mbajtur duart paralel me njera tjetren shikoje ne te gjithe cepat me radhe duke e kontrolluar ashtu si kontrollon doktori nje pacient por pa e lenduar qe do te thote pa ushtruar shume force dhe ta demtosh vete. Keto jane hipoteza mos i merr per keq.

Banned
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by aldo224 View Post
    Nuk e ve ne dyshim ate qe thua mbase dhe mund ta kete problemin te LNB ose te thashe duhet pare dhe cilesia e materialit te pjates qe ke ti dhe ate qe ka ai, ose mos ndoshta te ka marre ndopak deformim si pjate dhe nuk e pasqyron ne qender sinjalin shikoje njehere me kujdes dili nga mbrapa pjates dhe jepi nga pak perkulje me te dyja duart ose pak terheqje duke e hapur dhe duke i mbajtur duart paralel me njera tjetren shikoje ne te gjithe cepat me radhe duke e kontrolluar ashtu si kontrollon doktori nje pacient por pa e lenduar qe do te thote pa ushtruar shume force dhe ta demtosh vete. Keto jane hipoteza mos i merr per keq.

paraolen e kemi identike
    nuk e kam te deformuar sepse eshte blere e re, nuk ka nje muaj
    keshtu qe une ja ve fajin LNB

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

mirmbrema te gjitheve,
    hallowinside si vjen kabulli nga parabola ne aparat lirshem direkt apo e fut neper mur deri ne destinacion aparat?

them kete sepse kohe me pare kisha shume humbje kur kisha futur kabullat brenda mureve ne shtepine time, kur kam bere nje lidhje te re nga tasi deri ne aparat fitova 25/30% sinjal, plus ka te bej kabulli ka disa lloje kabullash qe jane te mire, por ka dhe nga ato qe jane vk... ka te bej kokat sic u thane me siper nga ju, pra kane te bejne shume shume gjera... NILESAT eshte tmerr i vertet sidomos ajo zone qe nuk e mbulon shqiperine, por edhe une bashkohem me mendimin e aldos tasi madh eshte shpetimi, keto paisje kokash ne kete teme qenkan fantastike, si ajo matsja sinjalit, por dhe kjo koka (Invacom Fibre LNB) ne tirane skam pare gjera te tilla pervec ndonje dyqani tek tuk shitesat ose tekniket i mbajne per reklame ose per veten e tyre. Ne internet skam qejf te bleje te tilla se edhe digjesh duke blere fallco. Tema dhe debati shume Interesant dhe informues po me duket, mos pushoni se postuar ide, sugjerime, imazhe e gjera te tilla... pasi skisha fare informacion per koka emrat e tyre dhe decibelet, ose kisha fare pak. Pra flmn per informacionet.

Page 3 of 100 FirstFirst 123458132853 ... LastLast
Advertise Here