Ky zotnia charlie shop ne sit e paska 929 eu shtoji dhe spese poste e kap pak a shume 1000 Eu
Un e mora vu duo e sme intereson me dm8000 aq me teper qe e kam pas ne dore dhe e njoh.
Nuk ja vlen kurre per aq leke.
Ky zotnia charlie shop ne sit e paska 929 eu shtoji dhe spese poste e kap pak a shume 1000 Eu
Un e mora vu duo e sme intereson me dm8000 aq me teper qe e kam pas ne dore dhe e njoh.
Nuk ja vlen kurre per aq leke.
un mund te jap linkun ku ta blesh direkt 712€+iva20%=890€ kur shkon ne shqiperi merr letren e daljes nga italia dhe merr mbrapsh 178€ e ives dhe dekoderi u ble 712€
ja ketu
Ti mire e ke po loje gjate ajo puna ives.
Duhet te maresh nje vule ne dogane ne Shqiperi te scontrino dhe ta kthesh ne Itali.
Dhe ne dogane ste lejn pa nai lek pa pagu kur shofin qe fatura eshte 890 eu duhet te jesh me fat qe te maresh vetem vulen e pa pagu.
kjo qe thu ti eshte jashte teme sepse eshte çeshtje ligjore qe si perket dreamboxit, gjithsesi po te jem un dhe ta kem blere dreamboxin me fature te rregullt nuk leviz vendit sa te marr vulen, jo lek te kerkoje por ça te doje, maksimumi mar telefon ministrine per korrupsjon, pastaj policet sjane aq budallej te kembengulin po si dhe gjo se e dine qe egsziston nr telefoni, nuk eshte me si perpara ku skishe ku te çaje koken. un per vete 1€ skisha me i dhene.
per te hyre ne teme, kjo gje behet por siç tha balili per ata shqiptare qe vijne me vize ne itali ose ata te tjere qe e porosisin ne emer te tyre por duhet qe te mos jene rezidenta ne itali.
ku mund te gjej nje DM 500-S(pa cline)dhe sa kushton
persh.. Sa kushton nje motorr i thjesht per sat?
Disponoj une nje dark rotor all metal te ri ne kuti.
Kush te jete i ineteresuar te beje pm
Cmimi 50 eu
Kam nje okazion per nje azbox premium 3 muaj te perdorur ne gjendje shume te mire.
Eshte nje miku im qe e ka dhe cmimin e ka 250 eu
Kush te jete i ineteresuar te me beje pm.
Update
Azboxi me 250 eu u shit.