ja dhe nje pdf me te dhena per kete aparat
![]()
ja dhe nje pdf me te dhena per kete aparat
![]()
Ylvi te falenderoj shume per ndihmen dhe kohen qe po humb per te ndihmu te tjeret.
Nga fotoja nuk duket keq por dhe te dhenat per kete resiver nuk ishin te plota p.sh lloji i procesorit dhe sa Mhz eshte + ne pdf shkruhej se jo gjithcka eshte shpjeguar por eshte lene enkas per castin kur klienti lidhet me internetin dhe gjithcka do shfaqet ne menune e resiverit.
Ne nje forum arab lexova se ky resiver lidhet me 4 servera te ndryshem jo cccam por me emu te ndryshem falas per 3 muaj.
Nuk e di a ka ky resiver Led display sic kane resiverat linux.
Personi qe shiste kte lloj resiveri tha se ky resiver eshte me i mire se openbox s9 qe e kishte ne shitje me te njejtin cmim. Truman 9090s HD tha ka procesor 800 mhz dhe suporton gjithe llojet e emuve duke perfshi cccam dhe me te riun oscam.
Jam ne dileme per te ble nje resiver qe ja vlen me nje cmim te arsyeshem.
cilesia e larte dhe cmimi i ulet nuk ekziston ne kapitalizem, cdo cmim qe vendoset ne dekoder behet ne baze te cilesise dhe sherbimit qe te ofron dekoderi
me fal per shprehjen qe do perdor por vjehrri im rahmet paste se ka nderruar jete (d.m.th ka vdekur) thoshte se : MALLI I LIRE ESHTE VETEM M.U.T.I
ti shif e bej vete por nese ta lejon xhepi bli nje linux qe ka edhe suport dhe ke per ta pare qe nuk do zhgenjehesh
kalo mire
Pershendetje Bledi
Une keto dy aparate nuk i njof keshtu qe s'mund te them se cili osht me i mire. Bledo 3 muaj kalojne sa hap e mbyll syte. Ca do bohet me receiverin pas 3 muajsh? Nuk mund te blesh cdo 3 apo 6 muajsh receiver te ri. Une e di se jo cdo gje varet nga deshira por nga mundesite. Personalisht do te sygjeroja nje investim afatgjate cka do te thote mendo per nje receiver qe ka suport te sigurt. Mendohu mire para se te hedhesh leket ne treg se masanej ska kthim mbrapa.
Kalofsh mire
OPENBOX S9 HD PVR Linux
eshte dekoderi me i fundit ne HD me cmim te arsyeshem dhe cilesi te mire relativisht, eshte LINUX PVR,ka vend per card dhe per modul cam,ka blind-scan,mund ti vendosesh cccam me usb sikur te ishte dreambox,eshte me i uleti ne cmim nga dekoderat linux HD me procesor 300 mhz
ke edhe nje teme ketu ne forumin shqip per kete dekoder,hidhi nje sy atje se keshtu krijon nje ide me te qarte
Pershendetje gertl. Problemi eshte klon-origjinal. Dihet qe kloni nuk mund te punoje si origjinali.
Origjinali i shtrenjte kurse kloni me i lire dhe siguria me e vogel.
nuk eshte clon por eshte origjinal me prestacione teknike relativisht te mira per cmimin qe ka dhe prodhohet ne hong kong
adresa e firmes qe e prodhon eshte ketu