@search37 te kam derguar nje pm perpara ca ditesh per cmimet e dreambox, mund te me kthesh pergjigje!!!
o search37,ne kete menyre qe flet ti more edhe sikur te kishte njeri nderment te blinte nga ty nuk besoj se do ta beje me.krtu njerezit hyjne per qejf dhe per ndihme dhe jo per cuba
search37,duke mos dashur te bej replike me ty do te keshilloja qe;
per te evituar poste pa fund me te njejten permbajte une te keshilloj qe te lajmerimin qe shet aparate ta vendosesh ne firmen tende nepermjet editimit te profilit tend ketu ne forum!
do te ishte nje avantazh per ty,qe ne ēdo teme qe poston ke me vete edhe 'reklamen' qe shet aparate!
Ok e pranoj gabimin, te kerkoj falje, mund te me thuash te lutem perse gjithe keto sulme kunder meje, dhe dicka tjeter mund te me thuash me saktesi, ku e kam thyer rregulloren, ne menyre specifike, se te them te drejten, une jam pergjigjur ashtu se kam menduar se po behet dicka e padrejte kunder meje, te tjerat nuk me interesojne fare, pres pergjigjje.
FALEMINDERIT.
shoku mos u merzit,se anetaret nuk ta kane me te keq,ata thjesht u 'lodhen'ose u 'bajaten' duke pare te njejtin postim(ketu fus edhe veten)dhe ne nje fare menyre atyre nga 'irritimi' u shetoi ndonje fjale jasht etikes se komunikimit ne forum!(gjera qe ndodhin)
............tek rregullorja e forumit shqip pika '3' shkruhet:
3. Pėrsėritja e temave>>>>>>>>>>>vlen edhe per postimet!
Mos hapni tema tė njejta nė shumė rubrika njėkohėsisht. Para se tė hapni njė temė shikoni nėse ekziston ajo temė nė Forum. Temat e pėrsėritura do tė fshihen dhe nuk do tė fshihet ajo e cila ėshtė hapur nė rubrikėn pėrkatėse. Ju lutemi qė gjatė hapjes sė temave tė hapni temat nė rubrikat pėrkatėse.
gjithashtu e pranoj edhe un qe rregullorja e ka nje 'boshllik' per interpretim,mungon shprehimsht;ndalohet perseritja e te njejteve postime........!
per kete te kerkoj falje ne emer te moderatoreve,sepse te kemi ra ne qafe kot,duke thene qe ke thyer rregulloren!
shpresoj qe Administratori ta sistemoje sa me shpejt te jete e mundur!
bej ashtu si te keshillova ne postin e mesiperm,dhe e ke te zgjidhur problemin!
kalofsh mire!