Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here

View Poll Results: Jam dakort me Martesen kartë-marrës (pairing)

Voters
215. You may not vote on this poll
  • Jam pro martesës-Çdo kompani ka të drejtë mbrojtjen e produktit të saj!

10 4.65%
  • Varet - Nëse paisja(reciver) përveç martesës me kartën, lejon leximin e kartave të tjera pse jo!

9 4.19%
  • Jam kundër - Unë blej karten, është e drejta ime të zgjedh se në cilin aparat perdor

189 87.91%
  • Nuk e di- Mjafton që të punojë, s'më intereson nëse kompania më kontollon!

7 3.26%
Page 14 of 26 FirstFirst ... 4912131415161924 ... LastLast
Results 131 to 140 of 254

Thread: Martesa kartë-marrës (pairing)

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Martesa kartë-marrës (pairing)

Quote Originally Posted by OVES12 View Post

gango, CPU qe ka dm 800 nuk ka fuqin e duhur qe te hapi kanalet HD me nje USB tuner

OVES e diskutova kete teme ne nje forum tjeter dhe me than qe punon dvb-t2 dhe ne dm800 pa problem, ma dokumentuan edhe me screenshote...

2. Advertise Here
    VIP Member OVES12's Avatar
    Uploads
    1,123

Quote Originally Posted by gangoja View Post
    OVES e diskutova kete teme ne nje forum tjeter dhe me than qe punon dvb-t2 dhe ne dm800 pa problem, ma dokumentuan edhe me screenshote...
    gango sna ngeli gje tjeter vetem te presim nga ty kur do ta besh prove,thyje ti akullin i pari se une nuk e provoj dote.Jo per ndonje gje por sic e the edhe vete kurioziteti na shtyn ta dim se cdote ndodhi.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by OVES12 View Post
    gango sna ngeli gje tjeter vetem te presim nga ty kur do ta besh prove,thyje ti akullin i pari se une nuk e provoj dote.Jo per ndonje gje por sic e the edhe vete kurioziteti na shtyn ta dim se cdote ndodhi.
    Problemi tani eshte se keto dvb-t2 usb tuner jane me cmim te kripur, pashe qe kushtojne rrreth 54 pound minimumi dhe nuk ja vlen bara qerane, megjithate lexova qe ka dhe te lire dhe punojne shume mire vetem se duhet germuar ku mund te gjenden, gjithsesi asnjeri nuk po na thote dot a jane ne pairing kanalet hd te dga.

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

gjithsesi asnjeri nuk po na thote dot a jane ne pairing kanalet hd te dga.
    nje pjese e kanaleve te dga ne hd jane ne paring dhe nje pjese tjeter nuk jane ne paring ,me emra nuk ti jap dot keto kanale se nuk kam aparat hd ,por e kam pare diku nje gje te tille

digitalbi po kaloi ne paring do te shikoje vetveten dhe ndoshta edhe mund te falimentoje sepse ne europe ku don te hyje shqiperia ka ligje qe e ndalojne paringun ,paringu demton konkurencen e ndershme

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by benardi View Post
    nje pjese e kanaleve te dga ne hd jane ne paring dhe nje pjese tjeter nuk jane ne paring ,me emra nuk ti jap dot keto kanale se nuk kam aparat hd ,por e kam pare diku nje gje te tille

digitalbi po kaloi ne paring do te shikoje vetveten dhe ndoshta edhe mund te falimentoje sepse ne europe ku don te hyje shqiperia ka ligje qe e ndalojne paringun ,paringu demton konkurencen e ndershme
    Pra ti ke par nje aparat me tuner dvb-t2 jo i digitalbit qe punon me nje pjes te kanaleve hd? A t kujtohet kanalet e supersportit punonin?

Member
    Uploads
    0

o shokete forumit mos u merziteni fare se nga qe hapen kanalet me te shtrejta te botes e jo digialb ka ngelur ata kan te drejtat e veta te i mbylin eshte shum normale por jo qe ska mundesin te hapen me LINUX sat resivera por per momentet shitja e aparatave eshte ulur shum dhe keshtu qe nuk meren prodhuesit per thyerjen e sistemit paring dga qe do te thot jan duke pritur nje kohe qe te ndroj shiteja e aparatave te shum lojshem dhe do e shijoni 100% edhe se nuk ka dicka te posaqem te themi nga qe SKY.DE kushton vjetore nga 1300 euro e deri ne 1600 euro full hd , por sky .it sa kushton full hd kanalet diku mbi 1700-1800 euro ,por sky.uk etj qe jan me shpenzime pagese shum me te lart e qe ka mundesin te hapen keshtu apo ashtu edhe se me MG-camd 100% punon me emu OSCAM- eshte loj verzioni 100% punon edhe se ka server qe meren me pagesa vjetore qe me te vertet digialbin e kan ne shitje me lojet e sat resiverave sistemi operative LINUX qe quhen mundesit i kan keshtu apo ashtu dhe qe keshtu ata servera gjenden ne eu qe berin shitjen vjetore te cs dhe qe jan cmimet e lart per momentet por e mundeshem xhdo gje eshte normale dhe ja per mua digialb ka ber nje loj hap te mir shum normale eshte ata kan ber investime shum shum te larta ne at kampanje dhe normale shum qe kan mundesit e tyre blen sat resiverine tyre dhe kartelen dhe te mundeson te shijoni digialb paketen por nga nje an tjeter edhe se ka shum mungesa te shpenzimeve mujore eshte normale qe egziston pirateri qe te berin keshtu te themi qe ata firma te larta qe berin pridhimin e loj loj te sat resiverave, nga qe skan interes per momentet dhe keshtu duhet durim kohe ,apo te themi si qe eshte kampanja serbe TOTAL-TV ne te njejtin mendim te punes gjendet sikur digialb me sistemin te mbyllur te siguruar apo te themi NOVA greke apo te themi LIG-TV-digiturk kanale turke qe jan i njeti mendim i kriptimit kodus do et thot qe ata mundohen te siguronin sistemete veta kriptus eshte shum normale !!!!! per kete mos u merziteni shum se jeta ka shum gjera me te lumtura se TV...... ju pershendes te gjithve kudo qe gjendeni shoqeri shqipetare!!!

Edhe se jam nje nga ata qe jam dikur mar me kete loj pune por ja tash nga nje kohe merem em ndertim neper europe qe kam firmen time sa firma te medha dhe ja qe jam shum me i lumtur nga loj i kesaj pune kam pune shum me shum se sa me u mar me keta loje te punve satelitor ..... qe dua te them qe e njohja mir punen satelitore e kablovike etj por jam shum me rehat nga qe merem em pune ndertimi e kam koken shum me te leht shum me te lumtur nga qe jam larguar!!!!! po ka njeri per punesim ne europe ne ndertim do ket shum shpejti mundesin nga trojet shqipetare per punesim neper europe me sigurime legalle !!!!!!!!!

Contributing Member search37's Avatar
    Uploads
    89

Kanalet e Digitalb do kalojne te gjitha me Pairing me kalimin e kohes, kete e kam te konfirmuar nga brenda, dhe nuk do hapet asnje kanal ne te ardhmen, ato qe jane me paring tani nuk hapen, dhe mendimi im eshte, qe nuk ja vlen te merresh me kete pune se kostoja do jete shume e larte dhe i bie me mire te marresh Digitalb, per mua kjo nuk ka rendesi fare, se ka paketa te tjera sa te duash, MOS U MERZISNI, se nuk eshte fundi botes, kaloni mire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Member Alex_22's Avatar
    Uploads
    0

Mua personalisht nuk me intereson fare dg une interesohem per kanale sportive dhe shyqyr ka plot. po jane njerez qe jane emingrat dhe duan te digjojn pak shqip se ju heq mallin..dhe detyrohen te blejne paisjet e tyre qe kushtojn nje thes me lek..dhe besoj se shum njerez do largohen nga digitalb se duhan te ndiekin paketa te dryshme dhe ajo sesht e mundur me (kafazin) e dg.dhe pastaj ku i diet munt heqin vete nga pairing..

Senior Member
    Uploads
    0

Nuk merzitemi ne jo po s'na le ai krimbi se fundja tv nuk ka koh njeri te shof fare maksimumi ndonje sport :D, mbase nuk i kalojn ne pairing dhe kanalet qe kane ne tokesor e kshu kush ka ndonje aparat linux qe ka mundesine ta lidhe me nje usb tuner ti shikoje, per momentin me mungon nje tuner tokesor t2 se do ta kisha bere prove, ne net qenkan shtrenjt ato dreq...

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

Nuk merzitemi ne jo po s'na le ai krimbi se fundja tv nuk ka koh njeri te shof fare maksimumi ndonje sport :D, mbase nuk i kalojn ne pairing dhe kanalet qe kane ne tokesor e kshu kush ka ndonje aparat linux qe ka mundesine ta lidhe me nje usb tuner ti shikoje, per momentin me mungon nje tuner tokesor t2 se do ta kisha bere prove, ne net qenkan shtrenjt ato dreq...
    me 50 euro i gjen ketu

Page 14 of 26 FirstFirst ... 4912131415161924 ... LastLast
Advertise Here