Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here

View Poll Results: Jam dakort me Martesen kartë-marrës (pairing)

Voters
215. You may not vote on this poll
  • Jam pro martesës-Çdo kompani ka të drejtë mbrojtjen e produktit të saj!

10 4.65%
  • Varet - Nëse paisja(reciver) përveç martesës me kartën, lejon leximin e kartave të tjera pse jo!

9 4.19%
  • Jam kundër - Unë blej karten, është e drejta ime të zgjedh se në cilin aparat perdor

189 87.91%
  • Nuk e di- Mjafton që të punojë, s'më intereson nëse kompania më kontollon!

7 3.26%
Page 20 of 26 FirstFirst ... 1015181920212225 ... LastLast
Results 191 to 200 of 254

Thread: Martesa kartë-marrës (pairing)

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Re: Martesa kartë-marrës (pairing)

Quote Originally Posted by liqenas View Post
    Edhe njeher, mos me coni pm qe duhet tu tregoj cline, personi qe i ben ndodhet ne maqedoni dhe duhet ti coni dekoderin vetem kaq!
    Ju keni te drejten tuaj qe mos tju pergjigjeni pm nese nuk deshironi.
    Quote Originally Posted by cati11 View Post
    pershendetje djema..

Une jam nga Maqedonia dhe mund ta konfirmoj se dga hd eshte hapur dhe personi nga i marr linjat une e hap edhe dga hd,por me nje cmim ekstra te shtrenjt andaj une nuk e kam marr per vete,linjat nuk jepen ose ia dergoni aparatin atij ose ju kerkon qe ti hapni portat keshtu qe ai kyq aparatin tuaj per te mos pare linjat..kush eshte i interesuar une mund te ia jap kontaktin ne PM mirpo ai shet vetem linja per klient.
    Respekte.

Per ata qe jane skeptik dhe ju intereson kaq shum d*a hd te bejne nje xhiro qoft dhe per qef ku thone antaret dhe ta vertetojne!
    Pazaret: ka, ska, gjehen, sgjehen, hapet, s'hapet, aty, ketu, etj, etj ju lutem bejini ne privat.
    Djema ketu le te diskutojme nese ka ndonje zgjidhje nga ana teknike dhe se si mund te veprojme per t'ja filluar punes, se deri tani vetem llafe dhe pazare jane diskutuar, sepse ne e kemi shum per zakon qe te meremi me llafe e lagu se lagu, dhe asnje nuk e nis nje pune qe ta ndimojne ose ta pasojne te tjeret. Mua peesonalisht nuk me intereson fare D*A qofte dhe HD se nuk me ofron asgje qe te me interesoj.
    Keshtu qe atyre qe ju intereson te diskutojne per pjesen teknike duke ju permbajtur temes jane te lire te diskutojne, perndryshe po ju pralajmeroj qe postet do te fshihen dhe nese perseritet prap do te meren dhe masa.

2. Advertise Here
    New Member
    Uploads
    0

Pershendetje !
    Nuk mendoj se DGA ka te drejte, perderi sa aparati i shitet klientit. Ne se deshiron qe te mos punoje me karta te tjera, te bllokoje kanalet free,kur te kete mbaruar abonimi atehere le ta japi falas aparatin ose ne perdorim.

Contributing Member search37's Avatar
    Uploads
    89

Quote Originally Posted by koli View Post
    Pershendetje !
    Nuk mendoj se DGA ka te drejte, perderi sa aparati i shitet klientit. Ne se deshiron qe te mos punoje me karta te tjera, te bllokoje kanalet free,kur te kete mbaruar abonimi atehere le ta japi falas aparatin ose ne perdorim.
    DGA eshte kompani private dhe ben si i intereson, pamvarsisht se na pelqen ne apo jo, kaloni mire.

Senior Member inxhinieri's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by search37 View Post
    DGA eshte kompani private dhe ben si i intereson, pamvarsisht se na pelqen ne apo jo, kaloni mire.
    Top Media eshte kompani private por nuk ndodhet ne hene por ne nje shtet. Nuk ka ketu na pelqen apo nuk na pelqen, duhen rregulla si ne te gjithe boten, kjo eshte e gjitha.
    Problemi eshte se shteti shqiptar nuk ka kohe, fuqi ose nuk do te merret edhe me mbrojtjen e konsumatorit se do shihje ti se si nuk do bente me pislliqe te tilla Top Media.
    Qe te vendose pairing ne aparet e saj ka te drejten e vet por jo qe ti shese ato aparate, mund ti dhuroje ose ti jape ne perdorim.

Sipas mendimit tim dhe ligjeve qe mbizoterojne ne europe, ne nje shtet funksional ka te drejte koli kurse ne xhungel ke te drejte ti.

Me thuaj ne cilin shtet te botes ku operon SKY i ka shitur aparatet e saj? Pa permendur ketu qe as SKY nuk ka pairing akoma, por kjo eshte zgjedhje e saj. Ti shesi po t'ia mbaje. Per ti shitur duhet te jene pa limite.

Senior Member
    Uploads
    2

Edhe skeden qe ja blejme dga eshte prona jone e mund ta futim ne cdo box qe lexon konax jo te qepet skeda me nje aparat vetem.
    Super pisllek eshte pairingu

Member avni18's Avatar
    Uploads
    0

Po behen 10vjet qe egziston kjo gje, cdo 2vjet del nje metod e re per te rjepur shqiptaret qe ne vend se te merren me "politike" duhet te bejn dicka kunder ketij fenomeni...
    Per te 3 jam dhe un..

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by arber View Post
    Edhe skeden qe ja blejme dga eshte prona jone e mund ta futim ne cdo box qe lexon konax jo te qepet skeda me nje aparat vetem.
    Super pisllek eshte pairingu
    ore mire pairingu se cdo komoani ben zgjidhjen e vet , po ajo qe te skadoi abonimi dhe te mos shikosh as kanalet free kur aparatin dga e ke ble ti, e sta kan fal te vjen me plas....Po mire te na behet derisa ka ''boshllik nga ana legjislative''.... dhe dga perfiton nga rasti.....

New Member
    Uploads
    0

Lexova nga shum antar ktu se ne maqedoni ne Kosov eshte hapur .Po eshte e veertet edhe ndoshta une jam i pari qe edhe ne disa forume e kam publikuar videon. E vertet qe njeri shet linja me mgcamd .E vertet qe aj tipi i Gostivarit e ka marr prej shkaut edhe i shet,por pse po merremi qka e si e kush e ka e nuk merremi se si ka zgjidhje.

Nuk ka asnje zgjidhje per momentin perpos njeres?. Enigma2 ne Kaon ksf-660 edhe DGA HD punon 100% .Pse ne nuk jemi bashkuar me shum zhvillues te tjere qe ta fusim enigma2 ne kaon,kur e dim qe te gjith aparatet e N-tnk (polska) e kan enigma2.
    Nuk eshte pune e leht por te kishim filluar me koh tani do ta kishim ,kshtu qe filloni punen e mos vajtoni e ka aj e ka ky se fundja dijet nuk ka me shum gjera ne public ,por se si futet enigma2 e si zhvillohet per nje procesor STi7100 ka gjithandej.

pershendetje

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

E vleresoj postin tend, por ne baz te rregullores te ftoj te prezantohesh dhe te pershendesesh antaret e tjere.
    Quote Originally Posted by lulisat View Post
    Lexova nga shum antar ktu se ne maqedoni ne Kosov eshte hapur .Po eshte e veertet edhe ndoshta une jam i pari qe edhe ne disa forume e kam publikuar videon. E vertet qe njeri shet linja me mgcamd .E vertet qe aj tipi i Gostivarit e ka marr prej shkaut edhe i shet,por pse po merremi qka e si e kush e ka e nuk merremi se si ka zgjidhje.

Nuk ka asnje zgjidhje per momentin perpos njeres?. Enigma2 ne Kaon ksf-660 edhe DGA HD punon 100% .Pse ne nuk jemi bashkuar me shum zhvillues te tjere qe ta fusim enigma2 ne kaon,kur e dim qe te gjith aparatet e N-tnk (polska) e kan enigma2.
    Nuk eshte pune e leht por te kishim filluar me koh tani do ta kishim ,kshtu qe filloni punen e mos vajtoni e ka aj e ka ky se fundja dijet nuk ka me shum gjera ne public ,por se si futet enigma2 e si zhvillohet per nje procesor STi7100 ka gjithandej.

pershendetje

Senior Member
    Uploads
    11

Quote Originally Posted by lulisat View Post

pershendetje
    3 postime ne 5vjet...

@lulisat ne pjesen me te madhe te asaj qe ke shkruar, jam dakort. Po per cilen nga 4 alternativat gjen veten, kete nuk e tregove.

Eshte nje teme tjeret, saktesisht kjo: http://www.satsupreme.com/showthread...kim-etj/page54

qe i pershtatet asaj qe ke shkruar.

Na trego se per cilen alternative je, kjo eshte tema

Page 20 of 26 FirstFirst ... 1015181920212225 ... LastLast
Advertise Here