Originally Posted by
foufoutos7
Εφόσον με το VidedoReDo τα κάνεις κανονικά και με απόλυτη επιτυχία extract/save as σε .mpeg, τα οποία παίζουν παντού, τότε μην σε απασχολεί τίποτα άλλο.
Θα σου τονίσω για άλλη μια φορά, ότι τα .mpeg που παίρνεις από το VideoReDO στην ουσία δεν είναι μετατροπή και δεν υπόκεινται σε καμία επεξεργασία. Είναι τα ίδια ακριβώς .dvr αρχεία, αυτούσια και χωρίς καμία απώλεια στην πληροφορία. Οπότε δεν χρειάζεται να τα μετονομάσεις καν σε .ts και δεν εξυπηρετούν κανένα άλλο περαιτέρω σκοπό. Απλά, επειδή τα .mpeg ή .vbr ή .ts (όπως κι αν γραφτούν) αρχεία είναι ασυμπίεστα, είναι ευνόητο ότι έχουν και πολύ μεγάλο μέγεθος.
Οπότε αυτό που θα σε απασχολεί από εκεί και πέρα είναι αν θα τα κρατήσεις σ' αυτή τη μορφή ή πλέον θα τα κάνεις rip από .mpeg σε .avi, .mkv κτλ. για να μπορέσεις να διατηρήσεις τα αρχεία σε πιο συμπιεσμένη μορφή, ώστε να κερδίσεις σε όγκο, αλλά σαφώς να χάσεις σε ποιότητα εικόνας (ανάλογα πάντα και με την ποιότητα του rip που θα επιλέξεις).
Τα win7 δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ. Πάντα είχα xp και μ' αυτά λειτουργώ απροβλημάτιστα χρόνια τώρα. Οπότε δεν ξέρω αν φταίνε τα windows που δεν πιάνει το rename, αν και δεν μου φαίνεται λογικό να φταίνε αυτά.