Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 67 of 91 FirstFirst ... 1742576265666768697277 ... LastLast
Results 661 to 670 of 902

Thread: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

Junior Member
    Uploads
    0

Re: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

kam nje aparat mondeal 9800 magic plus ame thote njeri si mund ti kanalet qe jane te hellasi ose te turksati

2. Advertise Here
    Banned
    Uploads
    40

Re: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

tek hellas sat ne paketen Bulsat pervec arena Sport jane dhe NovaSport-Diema-Ring BG- qe transmetojne Premierleague dhe championchip

Senior Member
    Uploads
    0

Bulsat ka ndryshuar kodet apo kam une probleme?

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

mund te kete ndryshuar kod dhe nuk ka dal kod i ri, sipas raportimit te nje personi, hidhi nje sy here pas here temes ne forum tek IRDETO/Blusatcom per ndonje te re.

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

milanist nuk e di nese e vure re apo jo por kane postuar celsa per blusatcom, Hidhi nje sy ketu dhe konfirmoje, une e kam nga turksat e'skonfirmoj dot.

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

Ca ndodh me satelitin Turksat....
    Disa TP ne orare te ndryshme kane cilesi te pranueshme, dhe disa ore me vone nuk kane sinjal fare. Persh IDMAN mbaj mend qe me pare se kapja dot nderkohe tp te tjera ishin okay ne pergjithesi, IDMAN e rregullova duke punuar ke tasi, por u prishen disa te tjera, me gjithate une doja IDMAN dhe e kapa 65%, mirpo dje qe ishte ndeshja skisha sinjal fare, ndersa e kunderta Rustavi 2 skam patur asnje here sinjal, per fat te mire dje per ndeshjen e mancesterit kishte sinjal shume te mire, ndaj doja te dija ca ndodh me kete satelit keshtu? i iken sinjali disa kanaleve e u vjen te tjerve: Une ne tirane me tas 90cm kam shume probleme ne keto TP

10956 H 2960 5/6 ANS TV
    10959 H 2222 3/4 EL-TR (Kyrgyzstan)
    10968 H 11200 5/6 Azerbaijan Package "Tre jave skam patur problem te kjo TP, dje filluan disa probleme, Sot eshte OKAY 68%"
    12596 V 3700 5/6 Rustavi 2 (here ka sinjal te mire 60% quality, shumicen e kohes dobet fare 25%)
    12601 H 4400 3/4 Kanal A (Pothuajse ska sinjal fare, nje here ne jave del okay 5min me 50%)
    12525 V 30000 5/6 Türksat Almanya Paket 1 (ska sinjal fare, cudi se SR e ka te larte, ndodhet ne WEST ku jane dhe te tjerat, sinjal Zero)

edhe ndonje TP tjeter, keto tp siper dhe kanalet me BOLD i kam shume problematike, se sic thashe here tregojne me kualitet te mire gati deri ne 70% dhe ne te shumten e kohes pothuajse zero? A eshte vertet problematik ky satelit, sepse kam lexuar neper google qe ankohen shpesh per probleme te ngjashme.

Kam vene re, nqs prsh une keto tp dhe kanale qe jane me bold perpiqem ti regulloj dhe nese rregullohen atehere do vej re qe nje bllok tjeter tp do te prishen, me pak fjale kam gjetur disi ekulibrin e ndermjetes per kete pozicion, por me vjen keq qe kanalet qe postova me siper kam probleme kur dihet nje pjese e tyre eshte e sporteve, per fat te mire kam patur sinjal 3 jave rresht tek IDMAN dhe kam shpetuar, por duke u nisur nga dita djeshme hasa probleme, ndaj po shkruaj kot per informacion, tasin e kam fiksuar ne pozicion me te mire te mundshem, kend, koke... por si mendoni ju ka ndonjeri me problem te ngjashem, se vej ne dyshim qe tasi 90cm o gje koti aq sa jam bezdis duke e perseritur, por cudija eshte TANI 70% Quality pas dy oresh 25% WTF i thohet ne kshu rastesh :|

ndonje opionion sipas pervojes tuaj.

VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Uploads
    70

Quote Originally Posted by SkinArt View Post
    Ca ndodh me satelitin Turksat....
    Disa TP ne orare te ndryshme kane cilesi te pranueshme, dhe disa ore me vone nuk kane sinjal fare. Persh IDMAN mbaj mend qe me pare se kapja dot nderkohe tp te tjera ishin okay ne pergjithesi, IDMAN e rregullova duke punuar ke tasi, por u prishen disa te tjera, me gjithate une doja IDMAN dhe e kapa 65%, mirpo dje qe ishte ndeshja skisha sinjal fare, ndersa e kunderta Rustavi 2 skam patur asnje here sinjal, per fat te mire dje per ndeshjen e mancesterit kishte sinjal shume te mire, ndaj doja te dija ca ndodh me kete satelit keshtu? i iken sinjali disa kanaleve e u vjen te tjerve: Une ne tirane me tas 90cm kam shume probleme ne keto TP

10956 H 2960 5/6 ANS TV
    10959 H 2222 3/4 EL-TR (Kyrgyzstan)
    10968 H 11200 5/6 Azerbaijan Package "Tre jave skam patur problem te kjo TP, dje filluan disa probleme, Sot eshte OKAY 68%"
    12596 V 3700 5/6 Rustavi 2 (here ka sinjal te mire 60% quality, shumicen e kohes dobet fare 25%)
    12601 H 4400 3/4 Kanal A (Pothuajse ska sinjal fare, nje here ne jave del okay 5min me 50%)
    12525 V 30000 5/6 Türksat Almanya Paket 1 (ska sinjal fare, cudi se SR e ka te larte, ndodhet ne WEST ku jane dhe te tjerat, sinjal Zero)

edhe ndonje TP tjeter, keto tp siper dhe kanalet me BOLD i kam shume problematike, se sic thashe here tregojne me kualitet te mire gati deri ne 70% dhe ne te shumten e kohes pothuajse zero? A eshte vertet problematik ky satelit, sepse kam lexuar neper google qe ankohen shpesh per probleme te ngjashme.

Kam vene re, nqs prsh une keto tp dhe kanale qe jane me bold perpiqem ti regulloj dhe nese rregullohen atehere do vej re qe nje bllok tjeter tp do te prishen, me pak fjale kam gjetur disi ekulibrin e ndermjetes per kete pozicion, por me vjen keq qe kanalet qe postova me siper kam probleme kur dihet nje pjese e tyre eshte e sporteve, per fat te mire kam patur sinjal 3 jave rresht tek IDMAN dhe kam shpetuar, por duke u nisur nga dita djeshme hasa probleme, ndaj po shkruaj kot per informacion, tasin e kam fiksuar ne pozicion me te mire te mundshem, kend, koke... por si mendoni ju ka ndonjeri me problem te ngjashem, se vej ne dyshim qe tasi 90cm o gje koti aq sa jam bezdis duke e perseritur, por cudija eshte TANI 70% Quality pas dy oresh 25% WTF i thohet ne kshu rastesh :|

ndonje opionion sipas pervojes tuaj.
    pershendetje skinart,shume kanale satelitore,jo vetem ne turksat,e dobesojne sinjalin vete kur trasmetojne evenimente te rendesishme(psh futboll) sepse nuk kane te drejta trasmetimi ne europe!(ose e kodifikojne ne biss)
    po te postoj nja 3 foto te turksat-hellasat expres am1,shif mase te bejne pune!
    Attached Files Attached Files

Senior Member
    Uploads
    0

idman azebagian ka sinjal shume te dobet.Ka ndonje zgjidhje?
    Seria A ne Turksat eshte vendosur kush do ta trasmetoj? flm

Banned
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by interabi2 View Post
    idman azebagian ka sinjal shume te dobet.Ka ndonje zgjidhje?
    Seria A ne Turksat eshte vendosur kush do ta trasmetoj? flm
    zGJIDHJE E VETME PER KETE KANAL ESHTE SACI I MADH,DHE NJE LNB CILESORE UNE PERDOR NJE SAC 110CM DHE SINJALIN E KAM MIRE,SA PER KAMPIONATIN ITALIAN DHE KETE VIT DUHET TA TRANSMETOJ NTV,NTV SPOR

Senior Member
    Uploads
    0

eh duhet ti perveshesh punes, hiq tas 80 vej 110.Nejse besoj se Ntv Spor do e japi prape,por thueht mund ta jap dhe KANALTURK.Do e shofim.FLM

Advertise Here