paidia isxiei oti o dekths otan sundeetai me cccamd prepei ta das key na ola 00 00 000 00 0 ? kai ta emm apenergopoihmena.? voithaei na min exoume kollimata..
paidia isxiei oti o dekths otan sundeetai me cccamd prepei ta das key na ola 00 00 000 00 0 ? kai ta emm apenergopoihmena.? voithaei na min exoume kollimata..
παιδια την κατεβασα την 1.4.3 απο εχτες και κολληματα προς το παρον καθολου.αλλα μου συμβαινει κατι.εχω φτιαξει μια λιστα αγαπημενων με αυτα τα καναλια που μου αρεσουν.. αλλα οταν παταω το κουμπι ομαδοποιηση all satellite δηλαδη θελω να παω σε καππιοι καναλι που δεν το εχω βαλει στα αγαπημενα..και οταν ξαναπαταω fav list μου εξαφανιζονται! μετα κανω reboot για τα ξαναεμφανισει και οταν το ξανακανω παλι το ιδιο.τι να κανω??
Καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα με το stick στον edition mini, του βάζω το στικακη με το data και ενώ το βλέπει ο δέκτης μου δίνει το μήνυμα file update failed, ενώ στην αρχή το έκανε update 3 φόρες τώρα δεν το κάνει με τίποτα καπια βοήθεια.....
alakse stikaki ke oxi pano apo ena giga se fat 32 eno emena anagnorise to 8 giga tora me tipota mono 1 giga vlepi parakseno
Εμένα πάντως αναγνωρίζει κανονικά το 16 gb σε FAT32.