me btkcam enigma2 hapen kollaj tringu,digitalbi,sky italia dhe te tjera paketa,sidomos po ta kesh internetin te mire,kjo eshte provuar ne imazhin nemesis 2.4 enigma 2,punon pa probleme vetem se dihet interneti i mire
me btkcam enigma2 hapen kollaj tringu,digitalbi,sky italia dhe te tjera paketa,sidomos po ta kesh internetin te mire,kjo eshte provuar ne imazhin nemesis 2.4 enigma 2,punon pa probleme vetem se dihet interneti i mire
Gezuar,dhe desha te pyes, nuk kam patur sukses ne instalimln e btkcam ne Nemesis 2.4,a disponon ndonje tutorial ? vlen te theksoj se kamDM800SE.
O djema per kuriozitet e pa ndonje kanalin Hd te tringut a i dha ndeshjet ne Hd?
A ka ndonje qe te pershkruaje se ku mund te futen filet e dhena me siper per imazh nemesis 2.4 per enigma2 se une e provova vete por asnje rezultat. Dhe pse tani e kuptoj qe s'eshte momenti se njerezit e kane me shume mendjen tek gjeli i detitpor po me kuriozon kjo metode e re.
Une e kam provuar me image gemini dhe funksionon ne rregull. Metoda shume e thjeshte. Instalimi ne tmp file me ane te DCC. Me pas aktivizohet tek cam-et ku behet aktive BTKCam. Hapen paketat Sky Italia, Sky Germany, Tring, DGA, Al Jazeera Sport, Paketat Polake ne Hotbird.
Megjithate vazhdoni te egzekutoni gjelin se ka kohe per te tjerat. Gezuar 2012 !!!!!
E realizova edhe une edhe pse duke perdorur nje tutorial tjeter sepse me vendosjen e file e2-btkcam.tar.bz2 ne tmp edhe duke i dhene komanden me telnet nuk startonte. Gjthsesi filet e postuara funksionojne dhe aktualisht hapen kanalet e Sky Ita, Dga, Tring, Al Jazeera Sport, Sky UK, Srg Suisse, polaket si te Cyfra ashtu dhe te Polsat, Canal + Fra, Sky De, HD Deutchland etj. Nuk hapen kanalet e Nova, Tivu sat, Digital +, Canal Digital etj. Pra, shumica e paketave kryesore hapen me kete emulator. Dhe kjo per ata qe nuk kane nje cline te mire, per mendimin tim eshte nje lajm shume pozitiv.